maanantai 30. heinäkuuta 2012

Kesä tuli..!

...Eihän siinä kestänytkään kun vaan koko loma...

Iski hirveet omantunnontuskat kun huomasin, että olen taas viikon verran pitänyt teitä pimennossa siitä, mitä täällä tapahtuu, joten korjaan nyt asian pikaisesti ennen tallillelähtöä.

Viime viikolla Rasmu oli hyvällä tuulella, liikkui kivasti joka päivä. Kisakalenteriin tuli lisäystä kun suunniteltiin Sallan, meidän tallinomistajan kanssa ehkä viidessä minuutissa harjoituskisat tän viikon lauantaille. Nyt hirvittää lähinnä se, että saadaanko me myös Sallan kanssa olla kaksin kaikki toimihenkilöt, kun en ole vielä ehtinyt värvätä ketään... Perjantaina poljin lentomuurahaissateessa Alhaisiin syömään ihanaa mansikkakakkua ja selaamaan vanhoja albumeita, joista löytyi mm. Kuvia niin Brendan varsa-ajalta, kuin Suomen olympialaisten ratsastusosuuksilta. Siihen aikaan piti kouluradan jälkeen _kouluratsukoiden_ hypätä silinterit heiluen esterata! Viikonloppuna täällä oli ihan kesä ja ratsastuksien jälkeen lilluin lopun päivää meidän altaassa.

Tänään ja huomenna edessä taas Pantsun valmennukset ja mun pitäisikin tästä kohtapuoliin lähteä suunnistamaan radanrakennuksiin. Oma ryhmä on tänään kolmen aikaan ja huomenna puoliltapäivin. Suunnittelin, että postaan huomenna tästä päivästä ja keskiviikkona sitten tiistaista :) wish me luck!

Kuva: Niina Virtanen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti