torstai 5. heinäkuuta 2012

Tervakameli kouluaidoissa

Alkuun täytyy kiittää +30 lukijasta! Kiitos teille! En nyt tee perinteistä erikoispostausta tähän väliin, koska niitä on nyt tulossa lähiaikoina enemmänkin.

Tänään ratsastin päivällä kouluaidoissa. Verkkasin koko kentällä ja Rasmu tuntui ajoittain tosi hyvältä. Tein lisäyksiä ravissa, pysähdyksiä ja taivuttelua. Ravi oli tänään ihan parhaimmillaan! Menin loppuun KN Specialin aitojen sisäpuolella pariin kertaan. On se jännä kun ratsastustaidot katoaa niiden valkoisten lautojen sisäpuolella, puhumattakaan pohjasta, josta tulee heti tervaa. Kaiken lisäksi oli lähellä, ettei hypitty kulmissa Rasmun kanssa ulos, koska viimeksi oon kouluaidoissa mennyt vuosi sitten pikku-Danin kanssa. Aloitinkin sitten heti alusta ja toinen kerta meni vähän paremmin, tosin voi olla että unohdin tehdä muutaman voltin niistä miljoonasta, joita siihen ohjelmaan kuuluu. Joka tapauksessa ehkä tuolla suorituksella oltaisiin hyväksytyt prosentit saatu kisoista.


Kentällä oli kivoja pikku puomitehtäviä ja ajattelin, että jos ne vielä huomenna ovat pystyssä niin voisin niillä jumpata vähän Rasmua kisakuntoon. Pantsu ainakin sanoi, että edellisenä päivänä on hyvä tehdä pientä jumppaa, niin hevonen on seuraavana päivänä hereillä radalla. Niin ja meille nyt tuli vielä yksi lisäys kisakalenteriin, kun mennään sittenkin naapuritallin seurakisoihin hyppäämään ysikymppi. Alunperin ei meillä ollu suunnitelmissa sinne lähteä, kun ollaan nyt Ypäjällä ja sitten 22.7. Riksussa, eikä tuolla ole metriä vaan pitää mennä sitten pelkkä ysikymppi, kun en näe mitään järkeä lähteä seiskakymppiäkään toisena luokkana hyppäämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti