sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

"Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin..."


Kiireinen viikko ollut, joten en ole paljoa ehtinyt edes ajatella uutta postausta. Maanantaina lähdettiin luokan kanssa Powerparkkiin ja viivyttiin siellä keskiviikkoon. Illalla olin niin totaallisen väsynyt, etten jaksanut lähteä enää moikkaamaan Rasmua ja kavereita tallille, vaan menin suosiolla nukkumaan. Torstainakaan en vielä päässyt tallille, koska jouduin vielä illaksi stipendienjakotilaisuuteen koululle. Perjantaina meillä oli kisatoimikunnan kokous koskien  meidän alue-estekisoja viikon päästä. Kokouksen jälkeen on Rasmun kanssa estetunnilla. Harjoiteltiin paljon lyhyitä teitä ja uusinnan ratsastusta. Meillä ongelmana olivat remmin ylläpitäminen, sillä R oli jopa hieman vetelä, eikä sitä kiinnostaneet liukuesteet... Tiukoissa kurveissa myös ulkoapujen perillemeno tuotti hieman vaikeuksia, joten Salla käski tehdä loppuraveissa paljon tiukkoja käännöksiä pelkillä pohjeavuilla.


Päättäjäisissä lauantaina oli enemmän joulujuhlafiilis, koska ulkona oli pimeää, kylmää ja satoi kaatamalla. Sateen oli luvattu jatkuvan pitkälle iltapäivään, joten ajattelin, että menen suosiolla tallille vasta viiden maissa. Sitä ennen kävimme hakemassa minulle "välikausipuhelimen" DNA-kaupasta, koska haluan odottaa uuden iPhonen julkaisemista ja vanha puhelimeni on todellakin vanha ja kuollut. Nyt siis käytössä ihan peruspuhelin, Lumia 610.
Ajattelin ratsastaa ihan perusjuttuja, kun ei mulla mitään kummempia ideoita ollut kun lähdin tallille. Laitoin pallopää-kannukset jalkoihini, sillä hyvä testata kannukset Rasmulla ennen Pantsun valmennusta, koska Piia kuitenkin käskee hakemaan kannukset jos en niitä ole jalkoihini laittanut. Aloitinkin näillä "perusjutuilla" ja tein alkuverkat kahdeksikolla taivutellen Rasmun kylkiä. Jatkoin sitten ympyrällä laukkoja siten, että puolet ympyrästä laukkaa ja puolet käynnissä väistöä. Muutin ympyrän kahdeksikoksi niin, että laukannoston jälkeen vaihdoin puomilla laukan ja laukkasin kahdeksikon toisen silmukan, jonka jälkeen taas puomilla vaihto ja käyntiinsiirtyminen + väistöä. Tein usein Danin kanssa vastaavanlaisia tehtäviä, koska D vaati paljon tavutteluja ja jatkuvaa työstöä ennen kuin sen sai pehmenemään kyljistään. Rasmu ihan selvästi innostui tuosta laukanvaihtokohdasta ja teki  vaihdot sellaisella voimalla, että multa meni keskittyminen, kun nauratti nuo loikat. Loppuverkoissa Rasmu oli aivan fantastisen kevyt ja ravikin tuntui lennokkaalta! Se tuntui itsekin tyytyväiseltä kun kävelin tallille takaisin :)
Tänään olisi suunnitelmissa maastolenkki ja alkuviikosta se Piian valppa. Jännittää jo nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti