lauantai 30. kesäkuuta 2012

Uusi banneri!

Jees, vihdoinkin! Muun ulkoasunhan päivitin jo lähes kuukausi sitten, joten vähän hidas tuon bannerin kanssa olin... Väsäsin tuota rapeat kaksi tuntia, enkä ole kamalan tyytyväinen siihen nähden, miten paljon aikaa käytin ja miten suuret olivat suunnitelmat... Kommentteja otetaan jokatapauksessa vastaan!

Huomenna ohjelmassa Finnderby ja expon tyhjäksi ostaminen, sekä erikoispostauskyselyn tulokset :) Käykäähän siis äänestelemässä jos on jostain syystä jäänyt tekemättä aiemmin!

Eilen tuuppasin - lukekaa: raivosin - alakentällä puolitoista tuntia. Yritin epätoivoisesti saada Rasmun edestä kevyeksi ja takaa nopeaksi, mutta sen ensimmäiset tunnin ja vartin se oli kaikkea muuta kuin kevyt ja nopea, lapakin työntyi ulos vasempaan kierrokseen enemmän kuin normaalisti. Tein laukanvaihtoja ja paljon taivuttelua pienenpienillä volteilla ja vähän isommilla ympyröillä. Viimeisen vartin ajan Rasmu sitten toimikin, tosin edelleen parantamisen varaa olisi ollut. Ilmeisesti mun väännölläni oli kuitenkin jotain tuloksia, sillä äiti tuli juuri silmät lautasen kokoisina hehkuttamaan miten hyvin Rasmu toimi ja kuinka kevyt se oli ja lapakin oli kuulemma pysynyt samalla uralla peräpään kanssa. Minunhan siis piti tänään pitää tallivapaa päivä koska viimeisen viiden päivän ohjelma on näyttänyt kutakuinkin tälläiseltä:
11:00 Herään ja tajuan, että jos en nythetisamantien lähde tallille, en ehdi ratsastaa ennen päiväruokia.
14:00 Kotiin syömään.
14:45 Tallille töihin.
15:00 - 18:00 Kalkitsemista.
18:00 Vesien laittoa, aamuheinien täyttämistä.
19:00 Iltaruuat hevosille.
20:00 Kotiin nukkumaan.
Toisin sitten kävi kun lähdinkin auttamaan kouluaitojen rakennuksessa ja jäin vielä kuvaamaan kavereiden ratsastusta. Meillä on nyt tuntihevoset lomalla kaksi viikkoa, eikä tunteja pyöri, joten koko jalkkisstadionin kokoinen kenttä on käytetttävissä käytännössä 24/7. Siksi rakensimme sinne harjoittelua varten ne kouluaidatkin. Katsotaan jos vaikka koittaisin ratsastaa jonkun ohjelman maanantaina tai tiistaina kun nyt olisi hyvä tilaisuus harjoitella!

Nyt kaamean älämölön taustalla soidessa (Ämyrock) lopettelen tämän lyhyen (ja turhan) pikkupostauksen ja lähden tarkistamaan että multa löytyy kaikki oleellinen (raha) huomista varten.


4 kommenttia: