tiistai 1. toukokuuta 2012

Harjoitusestekilpailut

Tänään siis hyppäsin omissa rataharjoituksissa 70-80cm. Verkassa Rasmu tuntui vähän löysältä, mutta itselläni on aina tapana panikoida verkassa kaikkein eniten, joten verkka harvoin onnistuu, vaikka kuinka suunnittelisin etukäteen mitä teen. Isommissa kisoissa meillä on yleensä rajattu verkkapuoli ja rata erilleen toisistaan, mutta nyt kukaan ei ollut nähnyt vaivaa tehdä sitä ja mietin hetken, että kaasutetaanko me täysillä kurveissa verkan puolelle, kun ei ole aitaa kääntöapuna :D Rata oli perus "kahdeksikkoa ympäri kenttää" -tyylinen, eikä siinä ollut yhtään suhteutettua, saati sitten sarjaa, mikä oli nyt ihan hyvä, kun ei olla ulkona vielä hypätty.
Ennen rataa sai hypätä verkkaesteiden lisäksi kuutosen radasta ja sitten sai tervehdyksen kautta lähtömerkin. Vauhtia meillä riitti, mutta ei tullut sellaista tunnetta, että R ei olisi pysynyt lapasessa. Kurveihin pitäisi kyllä saada vähän jotain kääntöapua, joten pitää varmaan hankkia sellaiset "muovikannukset" (you know..?) joista ei vautia tule turhaan lisää.
Anyways, rata siis oli aika reipas ja kaiken lisäksi puhdas, joten olin ihan sataprosenttisen varma että sijoitus tulee. No ei pitäisi olla mistään niin varma, koska ei sitä sitten tullut. Hävisin 0.12sek viimeiselle sijoittuneelle ja olin siis kolmas muistaakseni seitsemästä ratsukosta ja olen tyytyväinen kyllä tähänkin ;)



Illalla olin vielä ratsastamassa Brendan Alhaisissa. Aurinko paistoi ihanasti ja sillä puolella järveä ei tuullutkaan, joten ajattelin ottaa ihan rennosti ja lähteä ilman satulaa köpsöttelemään. Menin alakentällä rennosti noin puoli tuntia ja sitten polskimaan hetkeksi järveen! Brendakin oli ihan kesäfiiliksellä jo, eikä säpsyillyt sen kummemmin mitään, mikä on siis jo aika harvinaista tälle tammalle.



Ihanaa, kohta on kesä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti