torstai 10. toukokuuta 2012

Are you chill?

Raahasin eilen kaveria mukaan tallille kameramieheksi ja käytiin moikkaamassa Danskuakin :) Ulkonakin oli jo sen verran lämmintä, että minäkin uskalsin vihdoin jättää takin kotiin ja lähteä pelkällä hupparilla! Päätin mennä juoksuttamaan maneesiin, koska ulkona oli järkyttävä tuuli plus, että olin miettinyt päästää Rasmun hetkeksi irralleen.




Verkkasin kuitenkin siis alkuun liinassa kaikki askellajit. Olin laiska, enkä jaksanut ruveta metsästämään juoksutusvyötä, saati -raippaa ympäri tallia, joten mentiin sitten ihan vain pelkän liinan ja koulupiiskan voimin. Päästin sitten Rasmun vapaaksi ja herra tutkiskeli ensin turpa maassa koko maneesin läpi, kunnes totesi, että turvallista on ja lähti sitten kuin raketista spurttaamaan pierupukkilaukkaa ihan fiiliksissä ympäri maneesia! Muutaman minuutin se jaksoi juosta - yritin välillä vähän rauhoitella kun vauhtia tuntui tulevan liikaakin meidän pieneen maneesiin - ja siirtyi sitten tyytyväisenä tutkimaan nurkkia.


Lopuksi käytiin vielä rannassa kävelemässä. Vesibussikausikin ilmeisesti alkoi, mutta ei Rasmu laivaa säikkynyt, aallot sen sijaan olivat melko hurjia...
Täytyy toistekin päästää Rasmua vapaaksi, kun se selvästi nautti siitä ihan tosissaan! :)








4 kommenttia:

  1. Täytyy Pedantin entisenä tuntiratsastajana todeta, että IHANAA kun Rasmu on päässyt hyvään kotiin. Tyytyväiseltä näyttää hevonen, pitää jatkossakin käydä lukemassa kuulumisia täältä :)

    VastaaPoista
  2. ihana video Rasmusta! kiva blogi, täytyykin liittyä lukijaksi! :)

    VastaaPoista