tiistai 22. toukokuuta 2012

If you're still breathing, you're the lucky ones...


Pyytäisin pienenpientä palvelusta...
Selvisin Janitan kuvakilpailussa viidentoista parhaan joukkoon ja nyt tietenkin toivoisin että kaikki äänestäisivät kuvaa numero 3 ja pyytäisivät serkun kummin kissan kaimojakin äänestämään! ;) 

Tänään tuli sitten pyöräiltyä reilut 20km, kun olin eko ja pyöräilin Hattulaan asti about 10km liikuttamaan Brendan ja takaisin... Ratsastin ilman satulaa reilut 45min ja kävin lopuksi järvessä viilentämässä B:n jalkoja. Alhaisissa on hevoset jo päässeet päiväksi vihreälle, joten heitin Brendan takaisin laitumelle ratsastuksen jälkeen. Harmitti, etten tajunnut ottaa kameraa - enkä aurinkolaseja... - mukaan, sillä aurinko paistoi ihanasti ja voikukat värittivät laitumen ihanasti, joten olisi varmasti saanut ihan hyviäkin kuvia napsittua.

Äiti liikuttaa tänään Rasmun, mutta ajattelin silti kahdeksan maissa vielä poiketa Aulangollekin kuvaamaan kaverien valmennusta, mutta sitä ennen aion yrittää miettiä vähän tarkemmin ideaa jonka sain blogin ulkoasuun liittyen! Tykkään kyllä nykyisestä bannerista ja väreistä, mutta mua harmittaa, etten tajunnut tehdä bannerista leveämpää, että saisin blogiakin vähän leveämmäksi. Meidän koneen näyttö kun on tämmönen ihme laajakuva, mikä saa järjestäen kaikki sivustot näyttämään todella hassuilta, kun reunoille jää niin paljon tilaa. Katsotaan jaksanko toteuttaa ideani ;) !

Nyt kun kesälomakin kohta alkaa ja on enemmän aikaa tehdä kaikenlaista, ajattelin tehdä jonkinlaisen erikoispostauksen. Minkälaisen, sen saatte te päättää! Lisäsin äänestysgadgetin sivupalkkiin ja jos jonkun muun idean haluaisi minun toteuttavan, niin voi toki kommentoida :)

2 kommenttia:

  1. Ilmota vielä ittesi mun blogin arvontaan kohteessa 66, mahdollisuus voittaa B Verigon lippis:)

    VastaaPoista