lauantai 12. toukokuuta 2012

+10 Erikoispostaus!

Nyt ois pienen erikoispostauksen aika kymmenen lukijan kunniaksi! :) Kiitos teille, ilman lukijoita en minäkään varmasti saisi blogia pysymään pystyssä. On paljon mukavampaa kirjoittaa, kun tietää (tai ainakin luulee tietävänsä), että joku oikeasti lukee kaiken mitä on raapustanut!

Mietin siis, että olisi mukavaa esitellä muutama suosikkiyoutuberini ja suosikkivideoni heiltä. Lähinnä siis nimenomaan editoimisen ja hevosten kannalta, jos kaikista suosikeistani pitäisi viiden kärki löytää, niin olisi jo astetta haastavampaa. Luulen kyllä, että tulen muutamia muitakin suosikkejani mainitsemaan tulevaisuudessa, mutta tässä nyt top5. Joten pidemmittä puheitta, here they come!

5. Equuscaro
Tämä onkin ihan tuore löytö, itseasiassa ihan viime viikolta jos oikein muistan. Ei mitenkään erityisen erikoinen, mutta Espanja + Andalusialaiset = suuri heikkouteni..


4. EllenMario
IT'S HIM, MAARIOO! ;)


3. xKSEventingx
Kolmen kärki oli vaikeaa laittaa parhausjärjestykseen, mutta pitkän mietinnän jälkeen päädyin tähän järjestykseen :)
Tykkään ihan älyttömän paljon KSEventigsin kaikista videoista, quotet ja musiikit osuu jokaisessa kohdalleen! Tässä pari suosikkinani:



2. LoveRavenwood
Rakastan ehdottomasti joka ikistä Shawnan videoa! Nää on kaikki vaan yksinkertaisesti niin ihania, suosittelen vilkaisemaan! Tämä ensimmäinen, on oma lempparini :)



1. BackstrechRunner
Ansaitusti ykkösenä komeilee Strechy, joka jaksaa panostaa ihan uskomattoman paljon jokaiseen videoonsa. En ymmärrä miten on edes mahdollista jaksaa vääntää koko kappaleen pituisia videoita noin huolellisesti ja saada vielä jokaisesta videosta omanlaisensa...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti