perjantai 18. toukokuuta 2012

Kaupunkiponi muuttaa maalle



Danin ilme oli kyllä näkemisen arvoinen kun se näki ensimmäistä kertaa elämässään olkikuivitetun karsinan! Jättikokoinenkin vielä, ainakin tuplasti suurempi kuin vanha boxi Aulangolla. Haikeeta oli jättää D syömään heiniään sinne, mutta Riika lupasi, että saadaan tulla aina katsomaan kun lähistöllä liikutaan. Danskulla onneksi on siellä kasa vanhoja ja uusia tuttavuuksia, joten uskon että se kyllä pärjää, vaikka itsestäni en tiedä.
Tosi siisti ja hieno paikka, uskon että Dani tulee viettämään siellä vielä monta pitkää vuotta onnellisena! :)

Touholta iso hali Liisalle! ;)

Oltiin meidän ratsastuksenopettajan/tallinomistajan autolla liikenteessä (jopa Sallan koiratkin mukana) ja Salla itse lainasi meidän Golfia, joten käytiin sitten viemässä auto ja koppi valmentajani Annan "ranchille" ja vaihdettiin siellä omaan. Samalla nähtiin meidän tallin pikkuinen pariviikkoinen suokkivarsakin, joka oli juuri nimetty Aulangon Aurooraksi. Isoveli Aulangon Aarrekin nähtiin, ja vuoden vanha oripoika oli kasvanut niin paljon, etten tunnistanut sitä, ennen kuin joku valaisi, että Aarrehan se siinä...

Aasivarsa Auroora! :D Anteeksi laatu. Tallissa ei riittäny valoa :/

Tänään aamulla Riika laittoi viestiä äitille ja liitteenä alla olevan kuvan. Ruunat olivat päässeet jo totuttelemaan pariksi tunniksi laitumelle :) 


2 kommenttia:

  1. Möyhö on kyllä nyt niin peikon näköinen! :) Mutta ihanaa että saa olla karvanen ja mikä tukka kaverilla!! ;D Nyt onneks varmistu teillekkin käsitys että toi on MAAILMAN paras paikka hevoselle! :)

    VastaaPoista