torstai 24. toukokuuta 2012

Ostoksia ja viikko-ohjelmaa

Käytiin tänään varsin tyrhauttavan koulupäivän jälkeen kaverin kanssa penkomassa Aulangon ratsutarvikkeen alennus/poisto/jotain -myyntiä ja itse tein pari oikein mukavaa löytöä! Ostin kahdellakympillä Kingslandin pitkähihaisen kisapaidan, ovh. ollut alunperin jotain seitsemänkympin luokkaa! Ihan hyödyllinenkin löytö, koska omistan vain lyhythihaisia kisapaitoja, joilla jäätyy elävältä syksyllä, vaikka takki olisi päällä...




Lisäksi ostin Brendan kanssa hyväksi havaitsemani naruriimun 5e. Harmi, ettei tuolla ollut niitä "köysiä", sillä nyt saan joko odottaa ensi vuoden Hevosmessuille tai tilata netistä narun, sillä haluan ehdottomasti kunnollisen, joita tietääkseni vain Scanarab myy. Tämä beigenä olisi hyvä!




Eilen meidän "läpiratsastaja", äidin tuttu siis, kävi ratsastamassa Rasmun ja antamassa vinkkejä. Sanoi, että on nyt paljon parempi kaarteissa, eikä puske enää niin paljon ulos, kuin kuukausi sitten. Ehkä me ollaan jotain siis osattu oikein tehdä ;) Itse en pääsekään ennen sunnuntaita hevosen selkään, sillä yksi varma kesän merkki, HämRin kenttäkisat ovat lauantaina ja perinteisesti olen itsekin mukana. Kolmatta vuotta noita kisoja Ypäjällä pidetään ja tänä vuonna on mukana ensimmäisen kerran myös kansallinen Helppo Cupin osakilpailu. Ilmoittautujiakin näyttää olevan ennätyksellinen määrä, joten työtä kyllä riittää. Minä ja muutama kaveri lähdemme Ypikseen jo perjantaina laittamaan estekentälle esteet pystyyn ja Juhlakentälle kouluaidat. Yötä olemme Annan ranchilla, joten säästymme luultavasti kello viiden herätykseltä, joka Hämeenlinnasta lähteviä odottaa... Viimevuoden kokemuksen perusteella voin sanoa, että itse istun mukavat viisi tuntia miinus vessatauko Annan sihteerinä estekentän tuomarinkopissa, jonka jälkeen sitten maasto-osuudelle varmaan lällärin kanssa heilumaan. Toivotaan, että sääennusteet eivät tästä kummemmin muutu, niin tulee mukava päivä! :)


Postailutkin jäävät nyt siis vähän tauolle, sunnuntaina varmaan kirjoittelen taas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti