torstai 26. joulukuuta 2013

Annan kouluvalmennus

Tiesittekö muuten, että tapaninpäivänä juhlittiin alunperin Suomessa hevosia ja hevosmiehiä? :) Aika osuvasti itselläni ainakin oli oikein hevostentäyteinen päivä, kun tein taas aamutallia ja sitten livistin yhdeltä kouluvalmennukseen. Keskityttiin temmon ylläpitämiseen, tehtiin paljon kokoamista ja lisäämistä, sekä keskihalkaisijalla väistöjä ja laukannostoja. Rasmu ei ollut ihan niin hyvä, kun sunnuntain valmennuksessa, väsähti gramaanihommiin nopeammin ja oli vähän hitaampi. Kuitenkin se oli yllättävän suora ja parani huomattavasti loppua kohti (huomaatte videolta). Äiti oli kuvaamassa, ihan kiva saada materiaalia myös sileällä työskentelystä välillä. 

Mietin pitkään, että laitanko videoon musiikin, vai jätänkö äänet, niin että kuuluu kommentit. Päädyin sitten olematta laittamatta musiikkia. Kumpi on teistä parempi? 

6 kommenttia:

  1. hienosti meette! mun mielestä on kivempi et ei oo musiikkia! :))

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää! Itse tykkään enemmän kuulla valmentajan kommentteja, sillä niistä saa paremmin irti kuin musiikista. Silloin musiikki on ihan hyvä valinta, jos videolta ei kuulu ääni kunnolla. Kaikkein pahin on, jos on ihan mykkä video :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) taidan siis jatkaa tällä musiikittomalla linjalla!

      Poista