lauantai 4. elokuuta 2012

Varo vaan Malin Baryad-Johnsson..!

IMG_1616

...Sillä täältä tulee Heidi Alanko! Tänään nimittäin harkkakisoissa tein Malinit ja ratsastin uusinnan ilman toista jalustinta. Mietin vaan, että ei hemmetti, ei tässä mihinkään jalustimia kaivata ja puhdas rata uusintoineen päivineen kotiin, luokkavoittoa unohtamatta ;)


Meillä oli siis tallin harkkaestekisat, oma luokka vähän supistui kisaajien puolesta ja meitä lähti vain kolme. Oli kiva pitkästä aikaa kisata näin "rennosti" omalla tallilla, tutulla porukalla ja ilman mitään paineita. Verkassa Pantsun ääni tako mun päässä, että "Käytä sen laukkaa!" ja tein sitten työtä käskettyä ja loppujen lopuksi Rasmu oli ihan kiva :)

Radalla Rasmun pukkinappula toimi kun se ärsyyntyi omista takajaloistaa, jotka eivät vaihtaneet laukkaa, vaikka etujalat vaihtoivatkin. Perusrata oli ihan hyvä ja siisti, mutta uusinnan tokalla (muistaakseni) kadotin jalustimen, Rasmu veti ihan järjettömät pukit ja horjahdin selässä, mutta tsemppasin itseni jatkamaan ilman jalustinta, sillä ei ollut aikaa esteiden välissä ruveta kaivelemaan sitä takaisin. Selvittiin maaliin siis kunnialla ja puhtaasti, uusinta tosin vähemmän siististi ratsastettuna, ja saatiin palkinnoksi erittäin upea kertaalleen käytössä jo ollut punavalkoinen ruusuke :D jos tuon silittää niin ei sitä edes huomaa, että se on Sallan ruusukevarastoista kaivettu. Äiti tosin teki klassiset kun luuli tietävänsä radan, ja jätti uusinnan kuvaamatta... Mutta anyways, Rasmu oli taitava!

Ihaillaan tähän loppuun vielä tuo Malinin ilman jalustimia ratsastettu huikee rata! :)

7 kommenttia:

  1. hitsi, olisipa ollut kiva nähdä uusintakin! Rasmu näyttää ihanan innokkaalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, muakin jäi harmittaan kun ei sitä pukkiakaan tullut videolle :/ äiti sai nyt tarkat ohjeet, että seuraavalla kerralla lopettaa videoimisen vasta, kun olen siirtynyt käyntiin :D

      Poista
  2. Mäkin YRITIN tehdä joskus Malinit, tosin tuli hylky :D Hups...

    VastaaPoista
  3. Mukavan näköistä menoa teillä estekisoissa. Ja tallia tuntematta, hienon näköinen ympäristö näin youtubesta välittyneenä. Mielenkiinnolla seurailen blogiasi ja etenkin videot ovat hyvät. Terv. vanha täti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ollaan tosiaan Vanajaveden rannassa Hämeenlinnassa, talli on Aulangon ratsastuskoulu :) maisemat on meillä kyllä varmasti tän seudun talleista parhaat!

      Poista
  4. Heh, mäkin oon joskus tehny malinit kun heppa kompastu! :D Kuuluttaja vielä mainitsi siitä sitten lopuks että annetaas nyt kunnon aplodit kun sitkeesti meni ilman jalustimia. Mut toi Malinin video on ihan huippu! :D Ja onnea ruusukkeesta! :)

    VastaaPoista