sunnuntai 26. elokuuta 2012

HämR alue-este 26.8. + harjoituskoulukisat

Startattiin eilen Rasmun kanssa ensimmäistä kertaa yhdessä koululuokka meidän harjoituskisoissa. Rata oli Tutustumisluokan kouluohjelma, joka siis sisältää ne puoliympyrät ja pari keskiympyrää, eikä alkutervehdystä. Toi on itseasiassa ehkä oma lempparini kaikista mitä oon koskaan mennyt, koska on niin lyhyt.. :D hah. Menin verkkaamaan ajoissa, tai silloin ajattelin että ehkä vähän turhankin ajoissa, koska olin laittanut itseni lähtemään luokan lopussa (taktista kun tekee lähtölistat ja kutsut niin saa päättää näitä). Alkuun Rasmu vastusteli pohjetta ja kättä ja vähän kaikkea. Annoin hetkeksi pitkiä ohjia kun olin käynyt kaikki askelajit läpi kumpaankin suuntaan ja vähän taivutellut. Kun sitten keräsin ohjia takaisin, niin herra Narsku muuttui todelliseksi kouluponiksi ja vain fiilistelin sitten sitä mahtavaa tunnetta lopun verkan ajan kun kaikki vaan toimi niin hienosti! Radalla osasin jo odottaa pahinta ja sehän sieltä tulikin, totaalinen ratakuolema! Mentiin eksyneet kirahvit savannilla, sillä erolla että mun aiempiin muistoihin koulukisaradalta kuuluu tämän lisäksi myös se rautakangen nielaisu. Rasmu kyllä oli ihan hyvin avuilla, mikä oli iso plussa kun piti mahtua kääntymään ja saada siirryttyä askelajista toiseen juuri oikeassa pisteessä. Ihan hyviä numeroita tuli ja kommenteista olin kaikista paitsi yhdestä ihan samaa mieltä. Se yksi tosiaan oli "koko rata leikkaa harjoituslaukassa, ennen H:ta harjoitusraviin", jossa Rasmu onnistui vaihtamaan kun annoin raviin siirtymistä valmistelevan puolipidätteen pari metriä keskihalkaisijalta H:ta kohti. Kun vaihto tuli, siisrin suoraan raviin. Paperissa kuitenkin komeilee nelonen ja teksti "Vaihtaa, siirt. raviin". Häh? Raviinhan siinä pitikin siirtyä?
Muuten tosiaan voi kyllä ainakin verkkaan olla tyytyväinen ja kyllä oikeastaan rataankin. Oltiin sitten neljänsiä kymmenestä ratsukosta ja hävittiin kolmannelle vain ihan pari prosentin kymmenystä.

IMG_1558
Mulla on ilmeisesti ollut tosi keskittynyt ilme..? :----D

Tänään omissa aluekisoissa hyppäsin vain metrin, ettei tule liikaa hyppyjä kun Pantsussa hypätään taas seuraavat kaksi päivää. Verkassa Rasmu oli vähän vetelä, muuten kyllä kuunteli ulkopohjetta ja ihan hyvän oloinen. Aiemmat luokat nähneenä tiesin olla huolellinen lankulla, koska se oli pudonnut lähes jokaisella kaskympissä, jossa oli sama rata. Kuutosena toiminutta pystyä sen sijaan en tajunnut varoa ja tulin ihan aavistuksen liian lähelle, joten Rasmu ei ehtinyt kerätä jalkojaan ja siitä neljä virhepistettä. Muuten rata oli ihan sujuva ja mulla itsellä oli sellainen varma fiilis. Harmittaa toi perusradan pudotus, kun laitan aina tavoitteeksi saada ainakin puhdas perusrata, uusinnassa jos tippuu niin ei niin väliä, kunhan sinne asti päästään. Tohon kutoselle oli vähän tiukempi kurvi, joka vähän söi laukkaa ja siksi ajauduttiin liian lähelle. Ulkoavut kuitenkin tällä kertaa toimivat, joten en ehtinyt ajatella, että olisi muita ongelmia. Olisi taas pitänyt vain ratsastaa huolellisemmin.

Saan varmaan kuvia tässä joskus myöhemmin, tungen varmaan sitten tähän perään vai haluatteko erillisen postauksen jos kuvia on enemmänkin (kuvaajia ainakin oli)? Entä haluatteko taas Pantsun valmennuksen postaukset erikseen sekä maanantailta, että tiistailta vai laitanko kummatkin päivät samaan postaukseen? Kommenttia tulemaan! :)

4 kommenttia:

  1. Samaan vaan ne Pantsupostaukset, mutta ei liikaa tekstiä kuitenkaan! Kisakuvista voit tehdä erillisen postauksen (:

    Voisitko ottaa blogista sanavahvistuksen pois, se ei kauheasti innosta kommentoimaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selvä :) ainiin, mun pitikin se jo joskus aikaisemmin ottaa pois, mutta on unohtunt kun ei vahvistusta multa pyydä.. Korjaan asian!

      Poista
  2. Meette tosi hyvin! Ja rakastuin tohon teidän kentän paikkaan:))

    pienipolledelia.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Meillä on kyllä ihan ykkösmaisemat täällä! :)

      Poista