sunnuntai 19. elokuuta 2012

Häävalokuvaaja Heidi palveluksessanne!

Kuten moni muukin bloggaaja, minäkin joudun aloittamaan kertomalla, että koulu on alkanut, mikä taas tarkoittaa sitä, että postaustahti hidastuu. Aloitin viime tiistaina siis kaupunkimme suurimmassa lukiossa (n. 600 oppilasta) ja voin tämän neljän päivän jälkeen todeta vain, että ahdistaa aika helvetisti. Jo ekana päivänä ehti tulla ikävä yläastetta kun kyynärpäätaktiikalla joutui rämpimään käytävillä päästäkseen luokasta toiseen. Lisäksi ärsyttää kun ei tiedä käytännössä ketään nimeltä ja kokeita/testejä/sanareita ynnä muuta kuraa pitää tunkea joka ikiselle päivälle viikossa. Ja sitten vielä oletetaan, että ihmisellä pitäisi olla aikaa ja voimia harrastaakin! Just joo sanon minä. Jos musta ens keväänä on jäljellä enää mitään muuta kuin valtavat silmäpussit ja se vihainen erakkominäni niin saatte luvan onnitella! Vaikka mä tälläinen laiskimus olenkin ja otin vain 78 kurssia (joista luultavasti ne kolme "ylimääräistä" lähtevät tai vaihtuvat) niin ekan jakson lukkari on aika rento; hei ihan vaan niikun joka päivä kasista neljään - niin, paitsi perjantaina puoli kolmeen silloin kun ei ole saksaa tai opoa "yökoodilla" ! Eli tosiaan, mun postauksien varaan ei kannata laskea, päivittelen kuitenkin aina kun vain mitenkään ehdin koululta, läksyiltä ja talleilta..!

Että sellaista täällä. Nyt kun kuitenkin vielä aurinko paistaa ja ulkona saattaa jopa ehkä selviytyä ilman takkia ja tumppuja niin jätetään koulujutut ja puhutaan jostain muusta :)
Sallan "mamma" pyysi perjantaina, että tulisin kameran kanssa lauantaina tallille, jotta saataisiin tallin nettisivuille kuvia hääajosta. Juoksin sitten kamerani kera huvittuneiden morsianten (tuplahäät) perässä napsien kuvia minkä ehdin. Tässä nyt muutamia kuvia, jotka mielestäni onnistuivat tosi kivasti!

IMG_1172

IMG_1181

IMG_1169


IMG_1242

IMG_1240

IMG_1286

IMG_1347

Kuvaussessioiden jälkeen syötiin hääajoporukalla vielä palat limekakkua, jonka jälkeen ratsastin Rasmun. Hyppäsin erillaisia pikkutehtäviä, max. 80cm esteillä. Tavoitteenani oli lähinnä saada Rasmu teräväksi, hyvään rytmiin ja kuulolle, jotta saisi lähestymistreeniä erilaisille esteille eri temmoista ja laukat oikeiksi. Kun nämä alkoivat sujua, tein vielä vesimatolla ja pikku pystyllä kahdeksikkoa tiukilla teillä uusintaratarytmissä. Rasmu oli tosi hyvän oloinen kun sen ratsasti tavallista huolellisemmin aktiiviseksi ja käytti myös istuntaa ajatuksella (mitä en siis normaalisti oikein tuppaa tekemään :D). Lähestymiset menivät nappiin, ristilaukkoja ei tullut ja jos tuli väärässä alas, vaihto tapahtui askeleessa. Hyvä Rasmu!

Laitan tähän loppuun vielä kuvia Keskiaikamarkkinoilta, joissa käytiin taas perinteisesti piipahtamassa tänään.

IMG_1378


IMG_1393


IMG_1409


IMG_1437



IMG_1468

IMG_1484


IMG_1501


IMG_1521


IMG_1466


IMG_1395

2 kommenttia:

  1. Vautsi mitä kuvia! Jos sitä joskus itsekin oppisi valokuvaamaan tällaisia otoksia olisi kyllä tosi upeeta :) Kiva blogi muutenkin, tulen varmasti uudestaankin kurkkaamaan!
    http://kehvelijehnakas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heh :D kiitos! Mähän en oikeastaan edes sen suuremmin valokuvauksesta ymmärrä, vääntelen vain napeista asetuksia niin että näyttää hyvälle ja annan mennä! Kauniissa säässä ja kauniissa maisemissa on helppo amatöörinkin saada hyviä kuvia :)

      Poista