torstai 23. elokuuta 2012

Ostoksia ja päivittelyä

Aloitetaan nyt vaikka kiittämällä kuudestakymmenestä lukijasta kun en ole vielä muistanut sitä tehdä. Iso kiitos kaikille! En olisi uskonut, että saisin puoli vuotta blogia pitämällä näin paljon seuraajia! Vuoden päästähän määrä on triplaantunut, eikös vaan?? ;)

Tallipäiväni-postaus on tulossa! Kuvasin sen jo reilu viikko sitten ja kasassakin se jo on, mutta onnistuin poistamaan videoeditorini eilen, enkä saanut tallennettua sitten projektia, kun koko ilta meni Pinnaclen uudelleenasennuksessa... Mitä tästä opin; älä ikinä siirtele epämääräisiä tiedostoja sisältäviä kansioita sinne tänne. Anyways, odottamanne postaus on siis tulossa luultavasti huomenna jos youtube sallii :)

Pantsun tämän vuoden viimeinen valmennus onkin sitten ensi ma-ti. Ehdottomasti paras syy olla koulusta muutama tunti pois kumpanakin päivänä! Tiistain osalta tosin meinasi mennä vähän tiukille, kun sain tietää meidän koulukuvausajan olevan 45min valpan loppumisen jälkeen... Murge onneksi sai mut tungettua sitten toiseen ryhmään, joten nyt pitäisi ehtiä.
Aina koulusta ei kuitenkaan ole haittaa, eikä omasta hevosesta. Eilen oli liikuntapäivän ilmoittautumislistat tulleet meidän starttipäivän aikana ilmoitustaululle ja luonnollisesti ratsastuslistakin oli jo täynnä kun tänään menin katsomaan mitä on tarjolla. Sain kuitenkin tungettua itseni siihen ylimääräisenä liikanopen suostumuksella, kun saan siinä sitten "päivän treenit" Rasmun kanssa hoidettua. Hah.

Sitten niitä ostoksia. Saatiin suhteilla K-Raudan kautta tässä tilailtua Rasmulle Wahlstenilta talliloimi viileämpiä syyspäiviä varten ja toisella lastilla myös mulle ihan yllätyksenä tulivat myös Acavallon etusuojat! Noi on tosi kivan oloiset ja näyttää hyvälle Rasmun jaloissa. Sisällä on jänteen tukena vastaavaa geeliä, kuin niissä perus "ällöissä" = geeliromaaneissa. Sunnuntaina nuo pääsevät sitten testiin aluekisoissa! Ja lauantaina meillä on täällä Aulangolla valtakunnalliset Veteraanimestaruudet, joiden yhteydessä pidetään harjoituskoulukisat. Mähän en ole Rasmulla koulua kertaakaan vielä startannut, joten testataan nyt ensin ihan vaan tolla HeC tuttarin kouluohjelmalla. Äiti menee perään täti&setäluokan KN Speecialin. Katsotaan miten selvitään noista.

IMG_1546


IMG_1545


IMG_1552

IMG_1557


Kesäloman lopulla olin Tampereella shoppailemassa ja Ratsutarvikkeesta tarttuivat silloin mukaan Metalabin vaaleansini/tummansini flexi-kannukset (13e) ja Kingslandin Morning T-paita (alennus 35e). En silloin viitsinyt pelkästään näistä kahdesta ostoksesta tehdä kokonaista postausta ja unohdin sitten ihan kokonaan mainita niistä. Kuvatkin olen jo jonnekin hävittänyt, mutta googlatkaa Kingsland Morning ja Flexi kannukset, niin tiedätte mitä ostin. Paidan olen jo havainnut hyväksi. Joustavaa, laadukasta ja pehmeää materiaalia; suosittelen! Kannukset taas ovat vähän turhankin joustavat ja tuppaavat vähän valahtamaan jos saappaiden kanssa käyttää. Kengät ovat vähän leveämmät ja saappaanvarsien kera pysyvätkin hyvin. Eihän toi 13e mikään suuri investointi ollut, mutta vähän varmittaa kun saappaiden kanssa noita enimmäkseen pitäisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti