maanantai 23. huhtikuuta 2012

Kanootteja, kuvia ja kouluratsastusta

Nyt sitä lupaamaani "kuvapostausta" (joka jää vain haaveeksi koska en saanut kuin muutaman kuvan).

Sunnuntaina oli loistava sää, +15 ja aurinko paistoi! Kaverilla oli kamera mukana ja meillä oli sitten varusteratsastuspäivä kaikilla hevosellisilla ;) Koekäytin siis Rasmulla tuon korvahupun ja punaisen huovan.
Äiti huomasi perjantaina R:n oikeassa takajalassa turvotusta ja nyt sillä on siinä joku mystinen imppari. Ei onnu, ja turvotus laskee aina ratsastuksen jälkeen. Täytyy toivoa, ettei siinä nyt ole mitään ihmeellistä...


Meillä alkaa pikkuhiljaa olla Vanajassa kanoottikausi ja eilen menikin niitä ohi ainakin kymmenen kappaletta. Rasmu niitä taas ihmetteli, mutta muutaman jälkeen ei enää ollut huomaavinaankaan. Saa nähdä mitä poika ajattelee vesibusseista kun ne alkavat tuosta kohta mennä...


Alkuun Rasmu painoi kädelle ja oli melkein potkittava. En vain saanut sitä lyhenemään, joten siirryin isolle voltille/pienelle ympyrälle ja taivuttelin siinä. Käynnissä R oli malttamaton ja siirtyi aina puolipidätteestä raviin, joten päätin työstää sen rennoksi eteen alas ja muutaman kierroksen jälkeen se oli jo paremmin kuulolla. Jatkoin sitten laukannostoilla, jotka sai napakoiksi muistuttamalla parilla kerralla raipalla. Sitten taas laukasta käyntiin ja käynnissä rennoksi. Kun tuli alas käynnissä, niin uusi nosto ja niin edelleen. Tässä vaiheessa kuvaajamme poistui paikalta, joten niistä parhaista hetkistä ei saatu kuvia... Kun laukkakin alkoi pikkuhiljaa tulla paremmaksi, siirryin pois voltilta ja annoin rullata kevyessä istunnassa kentän toiseen päähän, jonka jälkeen aloitin loppuravit.


Ei voi sanoa, että olisi mennyt huonosti, mutta on Rasmu parempikin tässä ollut. Itse olen Danin kanssa huomannut, että kuvat ja videot omasta ratsastuksesta helpottavat todella paljon omien virheiden huomaamista, joten oli hyvä saada edes muutamia kuvia eiliseltä, koska ratsastuskuvia ei vielä Rasmusta olekaan :)

2 kommenttia: