keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Helpotuksen huokaus

Tosiaan se perjantaina alkanut takasen turvotus jatkui ja maanantaina ravi oli jo epäpuhdasta. Toinen ratsastuksenopettajakin katsoi jalkaa ja epäili kaviopaisetta. Varvaspulssia kaviosta ei kuitenkaan tuntunut, joten sekään ei tuntunut oikealta syyltä.
Mutta täytyy sanoa, että meillä on varmasti maailman paras kengittäjä! Rispektiä siis Rautio-Visurin Taistolle! Kävi tiistaina kengittämässä Rasmun ympäri ja oli samalla sitten kuvannut lämpökameralla jalan ja löytänyt päkiäisestä pienenpienen haavan! Luojan kiitos turvotus ja ontuminen johtuivatkin siis ihan tavallisesta impparityyppisestä haavasta. Taisto oli tervannut haavan ja jättänyt meille sitä purkillisen. Eilen jalka oli kylmäämisen ja tervaamisen jälkeen jo tosi paljon parempi, mutta vielä ihan aavistuksen nesteinen vuohisesta.

Maanantaina tosiaan aivan nestettä täynnä koko 
jalka vuohiskuopasta kintereeseen. 

Tänään uskaltauduin taas selkään, kun ei turvotusta ollut enää lainkaan! Aloitin silti varovasti käynnissä ja lopulta kävin kaikki askelajit läpi. Laukassa oli vähän tavallista enemmän potkua kun oli seissyt pari päivää :D 
Jaksaisin uskoa, että kun pari päivää vielä jaksaa päkiäistä tervailla niin ollaan viikonloppuna taas ihan kunnossa. Itse tosin en silloin Rasmua pääse liikuttamaan, kun lähden kaverin mukaan Ypäjälle. Seuraavan viikon ohjelmassa onkin sitten vapputiistaina omat harjoitusestekisat ja pitkästä aikaa pääsen viikonloppuna Anna Kärkkäisen kaksipäiväiseen valmennukseenkin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti