sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Messuilua

Eilen tosiaan reissu Tampereen Hevosmessuille. Katsoin Nina Fagerströmin demon ja siirryin sitten kavereiden kanssa rynnimään kyynärpäätaktiikalla expoalueen ruuhkissa. Yritin etsiä ihan tosissani niitä kuolaimia, mutta yksinkertaisesti missään liikkeessä ei ollut D-renkaita, tai edes tavallisia niveliä/kolmipaloja. Ainoat kuolaimet mitä koko exposta löysin, olivat alennuksessa olevat olympiat ja pelhamit, sekä aika tyyriinpuoleiset timanttiupotuksilla olevat oliivit. Huoh... Ilman kuolaimia siis jäimme, joten täytyy nyt tyytyä vaihtamaan sitten toisista suitsista noita kolmipaloja. Pitää yrittää ehtiä Valjaskolmiolle tai Agriin joku päivä, jos vaikka sieltä sitten löytyisi ne mitä etsin.
Showshinekin jäi ostamatta kun piheys iski, enkä viitsinyt maksaa miljoonia jättikokoisesta pullosta, kun en sitä kuitenkaan joka päivä käyttäisi. Sen sijaan kaikkea sitä mitä EI PITÄNYT ostaa, niin sitten ostin:
Horse Boutiquessa mietin pitkään ostanko Equipen vai Anna Scarpatin sinisen korvahupun, mutta päädyin Equipeen. Jostain aletangosta bongasin myös kympillä Equilinen punaisen, jonka alkuperäinen hinta oli 67e! Olin jo ehtinyt ostaa sen, ennenkö ehdin ajatella, ettei mulla ole mitään säädyllistä punaista hupaa. Noh, se asia oli helposti korjattu, koska olin jo hiplannut Suomen ratsutarvikkeella John Whitakerin ihanan punaista huopaa, joten se lähti sitten mukaan myös. Samasta kaupasta ostin myös toisiin suitsiin kunnon blingbling otsapannan :)

Nyt siis on ulkoasu kutakuinkin tämän reissun jälkeen kunnossa, joten eiköhän sitten pitäisi myös opetella ratsastamaan...



ps. Kuvapostaus tämän päivän varusteratsastuksesta tulossa myös, kunhan vaan saan kaverilta kuvia! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti