sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Kisoja ja kuulumisia

Haettiin Rasmu Turusta keskiviikko iltana. Mukaan ostettiin sadeloimi, toppaloimi, fleece ja talliloimi + suitset ilman ohjia ja kuolaimia, sekä kasa harjoja.


ML Pédant 
Matka meni hyvin, pysähdyttiin kumpaankin suuntaan Autokeitaalla ja menomatkalla ostin mukaan ANGRY BIRDS LIMUA ! Aulangolla n. klo 21:15 otettiin heppa kopista ja oli jo sen verran pimeetä, etten viittiny lähtee kenttää pidemmälle talutteleen. Heitettiin R Supen karsinaan ja kamat paikoilleen ja sitten kotiin nukkumaan. Perjantaina olin estetunnilla, hypättiin siksakkia niillä korkeuksilla mitä ihmiset tänään kisoissa meni. Rasmu oli hieno! :) Krista sanoi, että kannattaa tehdä paljon puomiharjoituksia että oppii tuntemaan sen laukan.


Tänään sitten omat seuraestekisat. Hyppäsin testinä alkuun 60-70cm luokan. Puhdas ja neljänsiä. Rasmu tosin mietti, että mitä kavalettiharjotuksia tänään harrastetaan... 80-90cm se olikin sitten vähän virittyneempi ja meiän ahtaassa maneesissa sai ihan kääntämällä kääntää, että selvisi esteille. Loppujen lopuks tulos oli ihan hyvä, puhdas ja VOITTO KOTIIN!

Palkintojenjaossa

Tässä vielä kummatkin radat:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti