keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

I ♥ SG

Finnair saapui Seutulaan vähän puoli seitsemän jälkeen aamulla ja kotona oltiin sitten kymmenen pintaan. Kaiken tapahtuneen jälkeen on kyllä vähän epätodellinen olo, ja välillä tuntuu että jos sulkee silmänsä ja avaa ne uudestaan, huomaa olevansa enon keittiössä juomassa mangomehua ja syömässä dragonfruittia. Kumpa olisikin.


Singapore teki meikäläiseen kyllä lähtemättömän vaikutuksen, vaikka tuo viiden päivän loma tuntuikin aivan liian lyhyeltä... Päätin tiistaina, että kun lukio loppuu lähden ensimmäisellä koneella Singaporeen enkä enää palaa tänne kylmään ja harmaaseen perämetsään! >:----) hohoo

Perjantaina kun saatiin vietyä matkalaukut enolle, lähdettiin heti ensimmäiselle ostoskeskuskierrokselle Marina Bay'yn jossa meidän piti tavata enon kaveri Santtu ja muutama thaimaalainen. Samalla porukalla kävimme myös lauantaina Universal Studioilla Sentosan saarella! :)



Sunnuntain ohjelmassa oli Singapore Turf Clubilla laukkakisat! Sunnuntaille osuikin sopivasti vähän isommat kisat, Kranji Sprint + Moonbeam Vase! Äitin kanssa lyötiin ihan vain keskenämme vetoa ja jätettiin oikea vedonlyönti ammattilaisille, joita kyllä paikan päällä riitti... Ensimmäisen lähdön jälkeen alkoi sataa kaatamalla ja oltiin sitten aikataulusta 10min myöhässä. Suomalaiset olisivat tämänkin kyllä ryssineet pidemmäksi, mutta nää osas kyllä hoitaa homman kotiin ja päästiin takaisin aikatauluun. Pääluokka Kranji Sprint olikin vähän isompi juttu, sillä palkinto oli lähes nelinkertainen muihin luokkiin verrattuna - huikeat $200.000 !




Sunnuntai-ilta ja maanantai kuluivat taas shoppailussa. Käytiin Vivossa ja pyörittiin Orchard roadin ostareilla. Mukaan tarttui kaikkea mahdollista varvassandaaleista tuliaisiin jne. Tiistaina yritettiin epätoivoisesti saada altaalla aurinkoa, mutta tulos oli aika säälittävä kun ukkonen puski taas päälle... Illalla kierreltiin autolla vielä kaupunkia ja suunnattiin sitten haikein mielin Changin lentokentälle. Ja täytenä yllärinä onnistuin bongaamaan 99% varmuudella myös suosikki jenkkinäyttelijäni - Twilight tähti Peter Facinellin! Meillä oli tosin jo kiire portille, joten en ehtinyt enää lähteä nimmarinmetsästykseen, mikä kyllä kieltämättä nyt vähän kaduttaa...

Kyllä se se oli! :O


Näin siis pikakelauksella viimeiset viisi päivää. Nyt pitäisi taas totutella arkeen ja lähteä liikuttamaan Rasmua, joka on kuulemma jo löytänyt rantatieltä muutaman mörön meidän matkan aikana...

2 kommenttia:

  1. Moikka! En nyt jaksa etsiä mitään Rasmu postausta, mutta oletko tietoinen, että sillä on etujalan jänteessä jokin vika, en tarkalleen muista mikä, mutta kumminkin semmoinen mikä haittaa käyttöä jonain päivänä ja siitä tulee mahdollisesti sileällä kulkeva hevonen vain. Kävittekö ostotarkastuksessa ennen ostoa? Ihan ilmoitan vaan sen takia jos et tiedä, koska olin ite myös kiinnostunut tästä, mutta sain muualta kuulla että sillä on vikaa ja kun kysyin sitä M:ltä ei antanut lupaa tarkastuttaa sitä eläinlääkärillä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytettiin tottakai el.lääkärillä taivutuksissa ja on totta että yhdestä jalasta löytyi 1% reagointi. Nyt en muista ulkoa tarkalleen mikä syy oli, mutta lääkäri sanoi, että siitä ei ole mitään haittaa nyt eikä tulevaisuudessa, koska ei ole lähelläkään hankosidettä (: Kiitos kuitenkin tiedosta, jos jotain joskus etusista ilmenee niin tiedetään sitten lähteä kuvauttamaan!

      Poista