tiistai 10. kesäkuuta 2014

Pohtiolampi 7.6.


Jotenkin tää meidän kisakalenteri näyttää kovin yksipuoliselta; Ypäjä, Ypäjä, Ypäjä, Pohtis, Pohtis... Joka tapauksessa KaRa:n kisoissa oltiin jälleen nyt viime lauantaina. Heti kun ysikymppi loppui, alkoi vettä tulla taivaalta, eikä se sitten loppunutkaan missään vaiheessa. Kenttä oli jo valmiiksi ollut vähän kurainen ja verkka tunnetusti vielä huonompi. Lähdin numerolla 43, joten siihen mennessä sade ja aiemmat ratsukot olivat saaneet verkan siihen kuntoon, että en uskaltanut ottaa kuin muutaman hypyn ja muuten vain varovasti laukkailla ja ravailla. Kisakenttä ei ollut ihan niin syvää mössöä, mutta vaikutti vähän liukkaalta, joten en sielläkään uskaltanut sitten oikein ratsastaa eteenpäin, minkä takia esim kolmonen tuli alas ja sarjalle otettiin ylimääräinen askel. Keltainen sateenkaariokserikin oli muuten entistä hurjempi kun siinä oli puskat vieressä... Yli mentiin kuitenkin. Juttelin radan jälkeen muutaman ihmisen kanssa ja yhdessä sitten päätettiin ettei lähdetä kymppiä hyppäämään. Kipasta jälkeenpäin katsoin, että startteja oli vähemmän kuin lähdön peruuttaneita, joten se ehkä kertoo jotain tilanteesta...

Olisin halunnut nyt kyllä nimenomaan sen kympin hypätä ja metrissä ratsastaa aikaa, joten sinänsä jäi harmittamaan. Seuraavat kisat kun näillä näkymin ovat vasta heinäkuussa. Kokemus kuitenkin tämäkin, ja tiedän, että tein oikean päätöksen kun peruin toisen startin :) Kotimatkalla, tai no kiertoreitillä kotiin poikettiin Niihamassa vielä viemässä tavaraa Jarille, joka oli siellä pitämässä valmennuksia ja sieltä sitten Aulangolle.










2 kommenttia:

  1. minä oon se joka tuli sulle höpöttään! :D oli kyllä varmasti hyvä päätös olla menemättä kymppiä :) mut hyvää kesää teille, toivottavasti törmäillään taas jossain!

    VastaaPoista