lauantai 30. marraskuuta 2013

Marraskuu hurahti ohi...

...ja sehän tarkoittaa, että huomenna alkaa joulukuu! Tänä vuonna minäkin olen tehnyt jonkinasteisen joulukalenterin, linkki löytyy tuosta oikeasta sivupalkista. Joka päivä käyn avaamassa teille luukun, jota klikkaamalla pääsee johonkin. Joskus kyseessä voi myös olla postaus, jonka tietenkin sitten huomaatte jo bloggerin etusivulta, kun se on julkaistu, muussa tapauksessa saatte itse muistaa tsekata luukut manuaalisesti ;) Tulossa on siis vähän kaikenlaista, ei kuitenkaan mitää maailmaa mullistavaa, joten älkää asettako turhan suuria toiveita...


Muuten tässä nyt ei tule juuri tapahtumaan. Rasmulla on ensi viikon alussa raspaus (vihdoin!!!) ja rokotus, jonka jälkeen aloitamme kuukauden hyppyloman ja otamme vähän rennommin. Joulukuun loppupuolella aletaan taas pikkuhiljaa kohottelemaan kuntoa ja tammikuussa päästään taas hyppäämään. Olin viime viikolla parilla Annan tunnilla ja käsky kävi, että pitäisi pitää gramaanikuuria, joten sillä varmaan sitten aloitetaan.

Ainiin, tein kuviskurssilla (KU3 media ja kuvien maailma tai joku sellainen) yhtenä projektina blogille uuden logon ja siinä samalla uudistin bannerin ja ulkoasunkin. Mitä mieltä olette?

2 kommenttia: