lauantai 1. joulukuuta 2012

Pahoitteluni...

...sillä en nyt toiveestanne huolimatta saa toteutettua joulukalenteria :( Ensinnäkin olen ihan vaiheessa idean ja toteutuksen kanssa, vaikka ajattelin, että koeviikolla olisi aikaa suunnitella ja tehdä. Toiseksi, piirtopöytäni, videoeditorini, eikä skannerini toimi, joten ei ole mitään millä tehdä. Että se siitä sitten, pitää varmaan säästää nämä vähäiset ideat ensi vuodelle, lupaan, että jos blogi vielä on pystyssä, niin silloin on myös joulukalenterikin!

Antti tuisku toi lumen tänne ja aamulla kun heräsin niin ulkona näytti tältä:

Photobucket

Onneksi tuli nyt lumi, koska maa on jo ollut niin jässä, että kentällä ei ole pystynyt ratsastamaan ja arkena maneesiin ei illalla mahdu. Tarhatkin ovat jäätyneet möykkyisiksi, joten lumi toi pientä pehmennystä, ettei tarvitse pelätä Rasmun jalkojen puolesta...

Mulla oli nyt koeviikko, joten pääsin maneesiin aina ennen tunteja ja suunnitelmissa oli tehdä loppuviikosta puomijuttuja ja vähän hypätä. Perjantaina ei tarvinnut mennä kouluun ollenkaan, kun ei ollut koetta tai palautusta, joten lähdin jo yhdeksältä tallille, että voisin hypätä. Torstaina puomitehtäväsuunnitelmat vähän kärsi, koska toisessa päädyssä riitti innokkaita juoksuttajia koko ratsastuksen ajan, lisäksi maneesissa oli vielä toinenkin ratsukko, joten se siitä. Perjantaina kävi samoin, vaikka nimenomaan ajattelin, että kukaan muu hullu ei tule perjantaiaamuna yhdeksän jälkeen tallille. Eli pyörin taas siellä iänikuisella pääty-ympyrällä yhden puomin kanssa, kun muutakaan en mahtunut tekemään.

Photobucket
Ah, laatu ♥

Viikon päästä meillä on Annan valmennettavien pikkujoulut, joissa mm. käydään läpi tavoitteita ym. ja niihin liittyen sain eilen neljä sivullista täyteltävää... Kisakalenteria, kolmen vuoden tavoitesuunnitelman ja viikkosuunnitelmia. Kipassa näkyy jo aika hyvin ensi vuoden kisoja, joten pääsee jo vähän tarkemmin miettimään mihin lähtee. Tässä on kuitenkin vielä niin paljon aikaa, että ihan tarkalleen ei voi mitään suunnitella, enkä todellakaan osaa nimetä vielä vuoden 2015 tavoitteitani, koska parissa vuodessa ehtii tapahtua vaikka ja mitä.

Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti