lauantai 22. joulukuuta 2012

Joulutunti!

Meillä pidetään perinteisesti joulua edeltävällä viikolla joulutunnit, jolloin lasten tunneilla mennään ilman satulaa kaikenlaisia leikkejä Jerusalemin suutarista hitain laukka -kilpailuihin. Tätien tunneilla tädit usein pakotetaan hyppäämään ja muiden tunneilla soi joulumusiikki ja halukkaat voi sitten mennä ilman satulaa, mutta muuten tunti on normaali.
 
Tänä vuonna Salla oli keksinyt uuden idean, eli saimme ratsastaa itsenäisesti koko tunnin ja sitten tunnin lopuksi piti kertoa mitä oli tehnyt ja miksi + saimme kirjalliset palautteet tunnista (lähinnä istunnan ja vaikuttamisen kohdalta). Menin tietenkin ilman satulaa kun kerran oli joulutunti ja tein ihan perusjuttuja: toisella pitkälläsivulla väistöä, josta laukannosto ja laukassa ympyrä, sitten toisella pitkälläsivulla avoa. Mä oon niin mutkalla itse aina kun pitää tehdä avoa, että jotenkin se vielä korostui noin satulatta, eikä ollu ihan niin sujuvaa. Rasmu oli kuitenkin tosi kivan reipas ja taipuisa.
 
Photobucket

Salla on valittanu mulle jo pitkään ryhdistä ja Anna puolestaan käsistä, joten palaute ei kovinkaan paljon yllättänyt. Olen yrittänyt etenkin sitä selkää ajatella, mutta välillä tuntuu, että en vaan yksinkertaisesti saa sitä suoremmaksi. Silloin kun hevonen alla rupeaa toimimaan ihan kunnolla niin pysyn itsekin ryhdissä ja kädet, jalat ja kaikki juuri oikein, mutta samaan tilaan en vaan jostain syystä pääse aikaisemmin...

Tässä alla vielä pari ERITTÄIN laadukasta puhelimellani kuvattua videopätkää:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti