sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Junnumestaruushopeaa!

Kauden viimeiset ulkokisat menivät siinä, ja repäistiin niistä sitten kaksin kappalein sijoituksia + mestaruushopea! Pystejä, mitaleja ja mestaruusruusukkeita tosin saadaan odotella vielä pikkujouluihin asti, mutta pääasia, että ne on nyt varmistettu. 

Lainasin tuntsareiden "varaosalaatikosta" meksikolaista, joka tosin oli vähän liian iso/venähtänyt, enkä saanut alempaa hihnaa tarpeeksi kireälle. Rasmu toimi ihan yhtä hyvn tuolla, kuin mitä ilman turpista. Periaatteessa on siis ihan sama ostaako sen remontin vai meksikolaisen. 

Aikataulut oli laskettu pahasti väärin ja palloiltiin verkassa ehkä kolme kertaa kauemmin, mitä olisi tarvinnut, koska lähdettiin kentälle arvioidun aikataulun mukaan. Rasmua ei tämä onneksi tuntunut haittaavan ja radalla se otti ihan lungisti. Ehkä vähän liiankin, koska olemalla vähän nopeampi uusinnassa, oltaisiin kaapattu se kirkkain mitalli omiin nimiin. Joka tapauksessa siis junnuhopeaa ja luokasta neljäs sija. 

Ysikympissä oli arvosteluna A.2.0 ja suht simppeli rata. Sorruin kuitenkin ajatteleen sarjaa lähestyessäni, että hei hienoo, tähän mennessä kaikki lähestymiset osunu nappiin ja Rasmukin tuntuu tosi hyvältä. Sarjalla sitten näihin mietteisiin ajautuneena hukkasin oikean jalustimeni ja sitä kaivaessani unohdin kääntää lyhyempää tietä kutoselle. Sain jalustimen jalkaan, mutta keskittyminen kuitenkin oli jo ehtinyt herpaantua ja sen seurauksena toin liian lähelle. Harmittaa, kun oli ainut moka tolla radalla ja tietenkin puomit kolisi. Loppujen lopuksi meillä oli kuitenkin sen verran tuuria, että saatiin hyvä aika ja vain yksi ratsukko (...kuudesta) selvitti radan puhtaasti -> sija 2!

Postailen kuvia myöhemmin kun saan niitä!



9 kommenttia:

  1. Onnee :) Kuka siinä junnumestaruudessa tuli kolmanneks?

    VastaaPoista
  2. Kiitos (: en tiiä, multa meni ihan ohi kun se mikki otti tuulesta kauheet räsähtelyt niin ei muutenkaan kuullu mtn D:

    VastaaPoista
  3. Otin teistä muuten pari kuvaa(myös radalta) Siirin kameralla :) Ja onnea!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää siis kysellä Siiriltä kuvia :) kiitos!

      Poista
  4. Onks tää sun oma hevonen? (: voi hitsi toi näyttää niin ihanalta että tekis mieli itekin aloittaa estehyppääminen! mutta mulla on jo innostus ratsastukseen sen verran lopahtanut 10 vuoden jälkeen :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oma on :) siitä vaan rohkeasti hyppäämään, eiköhän se innostus sieltä löydy!

      Poista
  5. Kiitos! (: käyn vilkaisemassa!

    VastaaPoista
  6. Moi ! Kivan näköinen hevonen sulla ! Käy kurkkimassa minunkin blogia..
    taikaatallilla.blogspot.com

    VastaaPoista