lauantai 13. lokakuuta 2012

Päivitystä + kuvia!

Iskä on vaihtanut meidän koneelle kovalevyä ja asennellut kaikenlaista sälää, joten mulla on ollut pakollinen postaustauko :---D Joku on ehkä huomannutkin joko meidän kisakalenterista tai kipasta, että ollaan lähdössä Tampereelle kisoihin sunnuntaina. Alunperin ei tuonne pitänyt lähteä kun ei ollut kuskia ja vetoautoa, mutta meillä meinasikin sitten käydä niin, että jäätiin ilman koppia kun kaikki kopit ovat viikonloppuna käytössä. Saadaan onneksi näillä näkymin naapuritallilta koppi lainaan, joten no hätä. Tai siis, vieläkin on vähän hätä jos ei onnistuta saamaan autoa kun kuskin auto ei ollut käynnistynyt tänään... Kisat on siis TRS:n järkkäämät alue-estekisat, tällä kertaa hallissa. Hyppään ysikympin ja metrin, mutta tuskailin tässä että ysikympin startti on mulla joskus yhdentoista aikaan, mutta metri vasta lähempänä neljää. No, tuleepahan kahvio tutuksi...

Alkuviikosta olen ratsastanut ihan perusjuttuja; vastalaukkoja, taivutteluja ja oman estesilmän harjoittamista ylittelemällä laukkapuomia ympyrällä. Torstaina Murgen piti tulla pitämään valmennusta, joka sitten siirtyi lauantaille. Torstaina sain kuitenkin tiedon, että valppa on sittenkin silloin ja estetunti kyllä piristi kummasti muuten niin päin helvettiä mennyttä päivää. Hypättiin kahdeksikolla paria pikkupystyä ja muuria, joiden jälkeen vähän linjoja about 110cm korkeuteen asti, vaikka vähän sai soveltaa, että onnistuttiin pysymään kentän valoissa tehtävien ajan kun ympärillä pimeni yllättävän nopeasti. Rasmu oli aika tasaisen hyvä, ei mitään ihmeellisyyksiä. Anna ohjeisti meitä pitämään talvella kuukauden hyppytauon ja treenaamaan takapään lihaksia, että saisi niihin vähän voimaa pysyä esteradallakin alla. Katsotaan jos päästäisiin pariin kertaan piipahtamaan Ypäjällä Annan tunneilla estetreenissä kun meidän halli on vähän mitä on... Onneksi ensi talvena näillä näkymin meilläkin on uusi hieno maneesi käytössä!

Piristetään tätä muuten niin tylsää, kuvatonta postausta parilla Iiriksen kuvalla seuranmestaruuksista ja Mirella Ruotsalaisen hienoilla otoksilla edellisistä Tampereen kisoista! :)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

4 kommenttia: