perjantai 10. huhtikuuta 2015

Ostoksia videolla [mm. Ogilvy]



Ogilvy Equestrian MemoryFoam -romaani tilattu täältä 220€ + postit 25€
CWD saippua & Parlanti kannusremmit Smart Riders - 18€ & 22€

11 kommenttia:

  1. Harvoin näkee tämmöisiä leikkaamattomia videoita, cool! Ei kyllä itselläni pysyisi pokka noin pitkää pätkää kuvatessa :D Selvästi oli padi mieluinen hankinta, hieno on, kelpais tännekkin mutta onhan tuo melko suolainen hinta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En kyllä ymmärrä itekään miten mulla ei katkennu ajatus tota kuvatessa, aika saavutus :D Kallis oli kyllä, mutta sen verran pitkään olen ton ostamista puntaroinut, että melkein helpotti kun rahat vihdoin lähti tililtä! Toivottavasti täyttää myös mun korkeat odotukset kun saan sen käyttöön ;)

      Poista
  2. Toi padi ❤❤❤ ja ihana tää sun nykynen banneri!

    VastaaPoista
  3. Ihana toi padi, oon ihan kade! Oon kanssa himoinnut tota jo monta vuotta, mutta en oo vielä raaskinut ostaa kun on kuitenkin korvaava romaani ollut... Käyttökokemuksia todellakin sitten tänne kiitos :) ja mulla on toi CWD:n saippua ollut melkein 1,5 vuotta ahkerassa käytössä ja ehkä kulunut neljäsosa siitä eli on ollut yllättävänkin riittoisaa, kun ei tarvitse sitä paljoa ottaa kerralla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pistän risut ja ruusut blogiin heti kun ehdin! :D Hyvä tietää että toi saippua on riittoisaa, meillä on siis normaalisti ollut Stübbenin 2x tuota isompi purkki, joka kestää useita kuukausia jokapäiväisellä käytöllä. Nyt oli välissä joku Hööksin saippua, joka oli sen verran pehmeää, että kului ihan silmänräpäyksessä loppuun...

      Poista
  4. Hei! Tuliko tuossa antareksen kypärässä se sisäosa mukana vai pelkkä kuori?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli kolmet eri sisäosat, mulla on kuori koka M, joten mukana tuli 57-59 pehmusteet! Niskaan, otsalle ja sivuille on omat palat, joten niiden avulla pystyy vielä erikseen säätelemään hieman kypärän istuvuutta. Mulla esimerkiksi sivuilla ja niskassa 58 kokoa olevat palat ja otsalla 59, koska pääni on niin soikea :D

      Poista
    2. Okei!:) paljonko postikulut?

      Poista
    3. Oli muistaakseni reilut 70€ ja vaikka nettisivuilla luki että tulis viikossa(?) niin meni 2,5 :D Yhtä kauan kesti myös kaverilla joka tilasi vähän mua ennen omansa niin ei onneksi tullut yllätyksenä.

      Poista
    4. Joo, katsotaan kauanko mulla kestää kun en oo ite suunnitellu.. Kiitos vastauksista ! :D

      Poista