perjantai 15. huhtikuuta 2016

Ypäjä Spring Show


Maanantai-iltana Salla kysyi jos haluaisin lähteä Jaskan kanssa tänään perjantaina hyppäämään Ypäjälle ja vastaukseni oli, että tietenkin! Niimpä pakattiin hepat autoihin kolmen aikaan iltapäivällä tänään ja suunnattiin kohti Ypäjä Spring Show'ta. Kävin päivällä juoksuttamassa Jaskan jotta se ei olisi turhan energisenä vieraassa paikassa, mutta joko juoksutus auttoi, tai sitten pelkoni oli muutenkin turha, tyyppi nimittäin käyttäytyi varmaan fiksuiten koko porukasta!

Kuvat viime sunnuntailta! Kiitos Ulpulle :)


Perjantain luokat olivat tuttuun tapaan warm-uppeja, eli hallissa oli numeroitu rata (10 estettä), jotka sai mennä numero- tai ihan omassa järjestyksessä sallitun ajan (80s) puitteissa. Tämä sopi meille oikein hyvin kun kyseessä oli mun ekat ulkopuoliset Jaskan kanssa ja Jaskan ekat sitten viime elokuun NHF:n, joissa se oli Sallan kanssa. 

Mulla oli odotukset koko reissusta aika matalalla, suoraan sanottuna luulin, että se tulisi olemaan ihan katastrofi; Jaska olisi lähdössä lentoon heti kopista päästyään, verkassa vain köyrisi ja leijuisi pöristen selkä notkolla pää katossa ja lopulta ei päästäisi edes kisahalliin sisään tai jotain muuta vastaavaa. Olin siis todella positiivisesti yllättynyt kun Jaska ei stressannut vierasta paikkaa yhtään, verkassa oli 100% ratsastettavissa, eikä kyttäillyt siellä tai edes Opistohallissa. Näytin sille kuitenkin Sallan ohjeiden mukaan kaikki ihan reunaan kiinni rakennetut esteet ja vitosen, jonka alla oli jotain kummaa kasvillisuutta :D 

Radassa oli aika paljon linjoja, joita ei varmasti 4-5v. 90:ssä olisi ollut yhtä montaa, mutta koska Jaska oli niin hyvin avuilla, en jättänyt mitään estettä välistä. Kakkoselle tulin vähän lähelle, mutta sain laukan hyvin sujumaan hypyn jälkeen, niin, että sain suunnittelemani 6 askelta kolmoselle. 4-5 kaareva linja oli hyvä ja sujuva, kutoselle jäin vähän kauas ja otettiin yksi puomi. Seiska oli ihan katsomossa kiinni oleva sarja, jolle tultiin sisään lievällä kiemurtelulla, mutta suoriuduttiin puhtaasti ulos. Kasin jälkeen mulle tuli vähän yllärinä miten jyrkkä kaarre isolle ysiokserille oli, joten siihen tuli myös vähän hassu hyppy ja saatiin siitä toinen puomi, jonka kyllä huomasin vasta jälkeenpäin videota katsoessani. 


Oon niin ilonen siitä, miten fiksu Jaska oli ja että rata oli jopa parempi kokonaisuus kuin viime sunnuntain 90 kotona, vaikka nyt oltiin vieraassa paikassa ja teknisemmällä radalla. Huomenna illalla meillä on tosiaan William Matthew´n valppa ja sunnuntaina Warwick McLeanin luento ja demot, joten niistä varmaan kirjoittelen sitten seuraavaksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti