lauantai 20. syyskuuta 2014

Onnellinen hevonen


Rasmun kuntoutuminen sujui hienosti ja ajallaan, viime sunnuntaina päästiin n. kahden kuukauden tauon jälkeen hyppäämäänkin pikkuisia esteitä! Verryttelin ensin pujottelemalla pitkän sivun esteiden väleistä ravissa ja laukassa taivutellen, sitten otin pienille pystyille muutamia hyppyjä ja lopuksi tulin kolmen esteen jumppaa. Rasmu oli aivan onnessaan kun pääsi vihdoin hyppäämään! Vauhtia riitti kun oli niin kiire päästä esteen toiselle puolelle, mutta pelhameilla onneksi pidätteet menivät läpi. R oli ihan sanoinkuvaamattoman tyytyväisen ja onnellisen oloinen kun lopetettiin, korvat hörössä silmät kiiltäen käveli takaisin tallille. Suloinen otus :)



Testattiin samalla edellisenä päivänä Ratsuriihestä ostettuja Equilinen neopreenipinteleitä. Vaikuttivat ihan päteviltä, eikä hiekkaakaan päässyt juurikaan väliin (tämä kun siis on ongelma Rasmulla kaikkien takajalkaan laitettavien varusteiden kanssa - hiekkaa pääsee väliin ja se hiertää karvat pois)


2 kommenttia:

  1. Ihana Rasmu! Oih, teillehän on tulossa iso maneesi sinne, oon niin kade ;D purettiinko se edellinen vai jäikö se myös?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanha purettiin ja toi uus tulee siihen tilalle :) Hämää vähän toi koko kun siihen tulee myös maneesitalli Sallan ratsutettaville, kovin paljon isompaa ei tohon pysty rakentamaan, kun siinä on joku muinaismuistoalue johon ei saa tehdä päälle mitään... :D Mutta mikä tahansa on parempi kun se vanha pimeä muovipussi!

      Poista