sunnuntai 7. syyskuuta 2014

WEG Appreciation post 1/4: Winner winner chicken dinner

**Kuvien oikeudet: Noelle Floyd, Sindy Thomas, PSV Photos**

Nyt se on sitten ohi! Kaksi viikkoa intensiivistä areenan ja yle kakkosen tuijottamista loppui tähän. Itse seurasin kaikkia olympialajeja ja jonkun verran vikellystä - poolokin olisi kiinnostanut, mutta ilman FEI TV:tä sen seuraaminen ei onnistunut. Kouluratsastus sujui sateiseisissa merkeissä Normandiassa, itse seurasin kilpailua vähän sivusilmällä kouluhommien rinnalla. Kentästä katsoin maasto-osuuden kiroten ranskalaisia, jotka eivät näyttäneet suomalaisratsukoita käytännössä ollenkaan, esteosuudesta näin myös suurimman osan. Tällä viikolla mua ei sitten erottanut areenasta mikään muu kuin ruotsin preliminääri keskiviikkona, muuten onnistuin koulussakin käyttämään kaikki mahdollisuudet kasoa livenä kisoja puhelimella. Ajattelin nyt sitten koota MM-kisat kuvina tähän WEG Appreciation -postaussarjaan aloittamalla mistäpä muustakaan kuin juuri päättyneestä estefinaalista. Enjoy ;)

Maailman parhaita ovat nyt sitten hollantilaiset, niin joukkueena, yksilöinä kuin hevosinakin. Jeroen Dubbeldam voitti Hollannille maan ensimmäisen yksilökullan esteillä. Lisäksi kolmanneksi tulleen yhdysvaltalaisen Beezie Maddenin hollantilainen hevonen Cortes C oli ainoa neljän hevosen finaalin hevosista, joka hyppäsi kaikilla ratsastajilla puhtaasti. 

Toiseksi kotiyleisön edessä ratsasti Patrice Delaveau vain yhden virhepisteen erolla Dubbeldamiin. Kolmannen sijan vei Beezie Madden ja ruotsin Rolf-Göran Bengtson jäi nuolemaan näppejään (tai oikeastaan sitä kirjaimellisesti teki kyllä voittaja katkottuaan peukalonkyntensä... :D). Yksilömitallit menivät samoille maille kuin joukkuemitallitkin, vieläpä samassa järjestyksessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti