sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Annan estevalppa

Anna oli tänään taas pitämässä valmennuksia Aulangolla, joten oltiin hyppäämässä. Aloitettiin samanlaisella siksak-tehtävällä, kuin mitä hypättiin mun ja Rasmun ihan ekalla yhteisellä estetunnilla :) Ensin siis ravipuomeina kaikki ratsukot samaan aikaan, jonka jälkeen pikkukavaletteina ja isompina pystyinä yksitellen pari kierrosta. Sen verran eroa maaliskuulle ainakin oli, että kääntyminen ei tuntunut niin ylitsepääsemättömän haastavalta, vaikka meidän maneesi onkin tosi pieni.

Photobucket

Photobucket

Siksakin jälkeen hypättiin paria kaarevaa linjaa neljällä ja viidellä askeleella. Ei ollutkaan ihan niin helppoa, koska Rasmu tuintui jotenkin niin energiseltä, että otin aina ensimmäisen hypyn jälkeen takaisin ja sitten tulikin askel liikaa, vaikka menin sisäkaarella. Kun annoin periksi ja en ottanut niin paljoa kiinni, etäisyys oli paljon helpompi.

Photobucket

Lopuksi mentiin vielä ihan rataa edellisen tehtävän pohjalta noin metrin korkuisena. Itellä ei ollut joka hetki ihan ajatus mukana, muuten meni ihan hyvin. Anna kehui, että Rasmu on paljon paremmin ratsastettavissa selvästi maneesissa, mutta eikös Pédantissa menty sisällä aika paljon? Meidän kenttä on niin valtava, että ei mikään ihme, että siellä kontrolli on vaikeampi saada kuin tuolla 25x40 maneesissa...

Photobucket

Rasmu sai nyt vihdoin oman meksikolaisen! Samanlaisen Wahlstenin kuin mikä Danillakin oli.

Photobucket

Photobucket

4 kommenttia:

  1. http://enni-heppoilu.blogspot.fi/2012/11/blogi-aanestys-top10-lista.html kurkkaapas

    VastaaPoista
  2. tunnustus! http://team-mansikkaoja.blogspot.fi/2012/11/post-it-tunnustus.html

    VastaaPoista