perjantai 21. syyskuuta 2012

Toiveita

Pariin päivään en ole postaillut, kun ei oikein ole mitään tapahtunut. Päätinkin sitten kaivaa kätköistä tämän pahan päivän varalle tehdyn postauksen...

Jeejee, taas uuttaa erikoispostausta pukkaa! Tällä kertaa sain idean lueskeltuani ruotsalaisia blogeja, joissa lähes kaikissa oli tehty "outfittejä" niin hevosille kuin ratsastajille kollaasien muodossa. Tämä oli mielestäni kiva idea ja kun muutenkin jo olin ajatellut postata jonkinlaista toivelistaa, niin ajattelin, että tämä voisi olla vähän erilainen tapa tehdä se. Enjoy!







Edetäänpä nyt sitten kuva kerrallaan. Merkit otin erikseen ylös, niistä näkyy aika hyvin minun, varusteratsastaja kun aika pitkälle olen, makuni heppakamoissa. Eipä niistä sen kummempia, uskon, että kaikki te lukijat tunnistatte suurinpiirtein kaikki, joten en rupea esittelemään.

RASMULLE
- Antarèksen estepenkki, koska se on oman silmäni ja takapuoleni mielestä paras minkä tiedän! Luultavasti ei kuitenkaan Rasmun selkään sopisi, joten jää vain haaveeksi...
- FreeJump Soft'Up jalustimet, koska ovat paitsi näyttävät, myös turvalliset! Ja väriyhdistelmiä saa vaikka millaisina. Itse haluaisin ehkä juuri nuo sini/mustat.
- Tai sitten Prestigen jalustimet
- Anna Scarpatin satulahuopa + huppu, koska kuolaan niitä aina HB:ssa... Myös Scapa Sportsin huovat ovat kivoja ja laadukkaita! Huopia meillä tosin riittää, mutta kumma kyllä niitä aina tarttuu mukaan vaikka ei pitäsi. Huovat ovat myös suhteellisen halpaa käyttötavaraa, joten niissä voi panostaa laatuun maksamalla vähän enemmän, tyhjentämättä silti koko tiliä.
- Prestige Dinafit -suojat, koska rakastuin niihin heti ensi silmäyksellä pari vuotta stten. Prestigeltä löytyy myös kalliimpi malli (vastaa Vereduksen Garbon Gel -suojia, halvempi taas Olympicejä), mutta meille kyllä riittäisivät ihan hyvin nuo Dinafitit.
- Antarèksen rintaremmi joustolla, koska noi nyt vaan on ihania. Tykkään leveistä joustoista ja sininen jousto ruskeaan nahkaan yhdistettynä on nam! Näidenkin perään on tultu kuolattua jo pidempään...
- Equipen joustava mexikolainen tai Equipen "naruturpis", koska molemmat ovat aivan ihania! Noistakin siis haaveilen, vaikka varsinaisesti tarvetta ei ainakaan ruskealle turpahihnalle (saati kahdelle) olekaan... Köhköh...

MINULLE
Oma lista onkin vähän pienempi, nyt kun nyt mulla ei virallisesti oikein millekään ole tarvetta. Näistäkään en oikeastaan mitään muuta tarvitse, kuin uudet kisahousut, koska edelliset paitsi auttamattomasti liian pienet, myös niiden vetoketju on tiensä päässä.
- Eli Spooksilta löytyivät kivat kisahousut vain 120e, joten ne voisi tilata sieltä saksasta kun postimaksutkaan ei päätä huimaa. Ainoa vain, että pitäisi ensin sovittaa. Clasulla saattaisi noita olla, joten jos saisi itsensä raahattua Helsinkiin niin pääsisi kokeilemaan.
- Mukaan mahtuisi vaikka tuollainen Alessandro Albanesen nahkavyö, tämän hetkinen kisahousuissa roikkuva vyö on loistavaa H&M laatua.
- TdeT:n Innovation kannukset puupallolla! Ihan törkeen kivat! Smart Rideristä bongasin.
- Antarèksen kypärä, koska se nyt vaan on maailman hienoin! En ymmärrä tätä Samshield villitysta, joka tuntuu tällä hetkellä olevan päällä, kun omasta mielestäni Antarès on niin paljon tyylikkäämpi. Haluaisin nimenomaan tuon hopea/ruskea/mustan, jos sitä vaikka alkaisi säästämään ;)
- Derbystä löysin ton harmaan Alessandro Albanesen Technoready kisatakin (halpaan hintaan toki...), joka on vedenpitävä ja joustava ja tosi kivan oloinen, kuvassa ei näytä niin kivalta mitä livenä. Toinen minkä bongasin kilpailijoiden päältä, en kaupasta, oli tuo Spooksin takki, joka on kanssa aikas hieno. Kisatakkia en tosin tarvitse niin kauan kun edellinen mahtuu, enkä nyt olisi ihan heti vaihtamassakaan. Joustavuutta tosin välillä kaipaan, muuten omani on aika ykkönen!

Mitä mieltä olitte tästä postauksesta? Itse ainakin tykkäsin tehdä tätä ja jos te tykkäsitte lukea niin voisin tehdä vastaavan vaikka talvikautta ajatellen :) Entä onko teillä lukijoilla jotain mitä erityisesti haluaisitte tai mitä ette ikinä ostaisi? Kommenttia tulemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti