sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Aluemestaruudet 2012

Tampereelta kotiuduttu ja meni vähän niin ja näin... Mitalleja tai ruusukkeita ei tänään tippunut, mutta kaksin kappalein puhtaita ratoja ja mukava päivä! :)

Letitin Rasmun jo lauantai-iltana ja meinasin miljoonaan kertaan menettää hermoni sen kanssa kun oli pakko koko ajan ihan tahallaan ensin tiputtaa mut jakkaralta tulemalla syliin ja sitten muina miehinä siirtyä toiselle puolelle käytävää. Äiti keksi syöttää sille iltaheiniä samalla ja heti alkoikin sujua paremmin kun oli muuta ajateltavaa.. Tänään lähdettiin puoli kymmenen aikaan ja oltiin ihan ajoissa perillä (ja jopa löydettiin perille kolmen navigaattorin avulla). Melkein heti pääsin kävelemään rataa ja sitten laittamaan Rasmua kuntoon. Tyylimestaruusrata oli tosi simppeli; ei mitään pelotuksia ja vain helppoja linjoja, eikä oikein mitään missä olisi pitänyt reittiä sen tarkemmin suunnitella. Kaikki vaikuttikin verkassa ihan hyvältä, enkä mäkään jännittänyt yhtään. Radalla nostin laukan ja kas kummaa, saatiin yksi yllätystekijä vauhdittamaan matkaa. Nimittäin R "pelästyi" kentän laidalla ollutta valokuvaajaa ja lähestyttiin sitten vähän turhan reippaalla vauhdilla ensimmäistä estettä. Vauhti ei siitä hiipunut, lähestymiset meni miten sattuivat ja jarrut oli vähän hukassa, kun olin onnistunut saamaan hanskoihin showshineä... Ihme kyllä puhtaasti päästiin maaliin (vaikka melkein mentiin ohi viimeisestä esteestä kun lavat eivät olleet mukana) ja sen puolesta ihan hyvät pisteet. Ratsastajan vaikutus hevoseen tosin oli huikeat 5 ja tuomari ei ollut edes vaivautunut raksimaan heikkouksia ja vahvuuksia mun esteistunnasta...

Metrin verkkaan mentiin aika vauhdilla, kun aliarvioitiin vähän että millä vauhdilla ensimmäiset ratsukot omista radoistaan suoriutuu. Tein nopeat verkat ja otin muutamat hypyt kumpaankin suuntaan. Metrin rata oli oikeasti aika haastava. Linja ykköseltä kakkoselle oli muutettu kaarevaksi ja kolmonen oli ainakin omasta mielestäni aika pelottavan näköinen koivun rungoista tehty este. Siltä nelosen trippelille sai käännettyä vain kahta reittiä; joko tajuttoman kaukaa koko kentän kiertäen tai "uusintatiellä" melko tiukasti. Lisäksi seiskan alla oli 2x leveämpi vesimatto, mitä meillä kotona ja se vähän hirvitti kun Rasmu & pitkä vesi -yhdistelmästä kuulin Akilta vähän kauhujuttuja... Ihmeen kaupalla kuitenkin selvittiin kaikesta, Rasmu oli tosi hyvin kuulolla ja sain sen käännettyä niistä tiukemmista vaihtoehdoista. Aika pitkään roikuttiin sijoituksillakin, mutta loppujen lopuksi jäätiin aika kauas. Vähän jäi harmittamaan, mutta pääasia oli, että saatiin ensimmäinen puhdas aluemetri!

Kuvia lisäilen lisää kun hertjekker & serkun isä saa kuvat nettiin + kun tavoitan mahdolliset muut kuvaajat. Tässä kuitenkin vähän esimakua!



IMG_1817


IMG_1818


IMG_1989


IMG_1991


IMG_2016

2 kommenttia:

  1. Vautsi, noista sykeröistähän tuli hienot :) Ei millään pahalla, mutta luulin että niistä tulee niin ohuet että ne kääntyy tuulessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D:D:::D mäkin pelkäsin kyllä että mitä niistä tulee, mutta jos ei kato tota rivin suoruutta niin ihan hyväthän ne oli :)

      Poista