maanantai 14. huhtikuuta 2014

Tuuppailua


Lauantaina oli ulkona ihana auringonpaiste ja huimat 11 astetta mittarissa, joten hommasin äidin ja siskon kuvailemaan ratsastuksiani. Aurinko ehti kyllä mennä vähän pilveen ja kentällä tuuli kamalasti, mutta tulipahan kuva- ja videomateriaalia pitkästä aikaa myös sileältä! (Huomatkaa Rasmun wannabe-kouluratsupintelöinti) Ostin edellisellä viikolla Hevosmessuilta tuon mustan Equilinen kouluhuovan, jossa on hopeinen blingireunus. Equilinen huovat on vaan niin hyviä! Ihanan jämäköitä niin, että pysyvät ylhäällä eivätkä valu satulan alle ja tykkään kaikista perusmalleista :)


Menin siis pitkästä aikaa taas gramaaneilla, vaikka ulkona R tuppaa nojaamaan ne päässä vielä kahta kovemmin kädelle. Alkuun tuntuikin, että mulla vaan liukuu ohjat kädestä ja hevonen juoksee alla pakoon vetäen mut ylös satulasta, mutta lopulta sain painoa pois kädeltä ja kun tein loppuravit ilman gramaaneja, tuntui R ihan höyhenenkevyeltä. Tein alkuverkoissa vähän avoa, muuten sitten lisäilin ja kokosin, siirsin takapäätä ympyrällä sisään - mikä oikealle ei onnistunut yhtä hyvin kuin vasemmalle, ja yritin säilyttää hyvän tahdin läpi koko ratsastuksen.

Piffit ja paffit sujuu myös!!! Huvittaa kun tässä kuvassa näyttää ihan siltä, että piaffea mentäisiin, vaikka todellisuudessa peruutetaan kun tuli vähän keskustelua siitä, kumpi määrää tahdin diagonaalilla ;)







2 kommenttia:

  1. Ihana blogi sinulla!♥ Ja ihana poni!!!♥♥♥ Haluaisitko kurkata (ja ehkäpä myös liittyä ;) ) minun blogiini?:)

    monenlaisiaystavia.blogspot.fi

    VastaaPoista