sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Vauhdikas viikonloppu

Lauantaina olimme Mandin kanssa Helsinki Horse Fairissa. Lähdettiin matkaan hyvissä ajoin ja perillä olimme jo vähän ennen kuin messualueelle pääsi edes sisään. Itse en ole noilla messuilla koskaan ollut, mutta yllätyin positiivisesti mm. expotarjonnasta; mitään ei pitänyt ostaa, mutta jotenkin mukaan taas tarttui vähän kaikenlaista... Mm. taas uusi satulahuopa - musta Animo, Kingslandin t-paita ja kaksi paria Animon sukkia. Mukaan saatiin myös Stable Fellowsilta pieni pussi pellavaa. Vähän (tai no paljon) jäi harmittamaan, kun löysin Animon blueten värisen kisatakin Reunokselta alennuksessa kolmella sadalla eurolla, enkä kuitenkaan raaskinut ostaa... Oli vielä juuri se takki, juuri sitä väriä, minkä nimenomaan Animolta haluaisin, jos jonkun ostaisin. Ovh reippaasti päälle 400e... Kamalasti en kuvannut esityksiä/kilpailuja, koska ylhäältä katsomosta käsin valoa oli ihan liian vähän ja aidanreunaltakin tärähti kuvat ikävästi... Alla kuitenkin muutama kuva valjakkokilpailusta ja ostoksista :)







Tänään Rasmu sai vähän rennomman päivän koska to-pe-la väännettiin ahkerasti koulua ja facebookissa pyörinyt haaste osui mulle ja äidillekin, joten sen seurauksena äiti hyppäsi pari hyppyä ja minä hyppäsin sitten ilman satulaa (ja ilman käsiä varsinaiseen haasteeseen). Esteen jälkeen R meinasi lähteä aina köyrimään, joten sai aika nopeasti yrittää päästä takaisin tasapainoon ja ottaa ohjat käteen, ennen kuin perä lensi.. :D Videolla muutama hyppy.



Huomenna tulee muuten 2 vuotta Rasmun koeratsastuksesta! Keskiviikkona taas mennään Ypäjälle kisoihin, hyppään 100 ja 110. Haluaisin niin paljon lähteä parin viikon päästä Tampereen aluekisoihin, koska luokat olisivat tosi kivat/erilaiset (piste-esteratsastus ja 110, jossa kolmoissarja), mutta kun meillä on tämä ikuinen kyytiongelma, niin pahoin pelkään, ettei sinne päästä... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti