keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Blogiuudistus valmis!

Osoite vaihdettu, kuvakkeita ja logoa uusittu, sekä uusi banneri paikallaan. Jospa näillä vaikka selviäisi taas vähän aikaa :) 

Hienosta bannerista saa kiittää Marinela Trupeljakia, joka teki sen mulle, kun itselle iski laiskuus kuvien valinnan jälkeen... Täältä löytyy lisää Marinelan editointeja, chanel artteja heppa-youtubereille ynnä muuta, jos kiinnostaa käydä ihailemassa!

Tänään kävin aamupäivällä ratsastamassa Rasmun. En tehnyt mitään erikoista, vähän avoja kun kyljet oli jäykät alkuun. Kytättiin kyllä kaikkea mahdollista ja loikittiin karkuun kaatunutta tuolia ja tuulessa liikkuvaa muovipussia. Kokeillaan sille nyt hetken aikaa pinteleitä takajalkoihin, koska meidän kaikki takajalkojen suojat kerää jostain syystä inhottavasti hiekkaa sisäänsä ja Rasmulla on tosi pitkään jo olleet sellaiset pienet ruvet/kovettumat takajaloissa, muistaakseni oli jo kun se tuli meille. Ollaan yritetty aina heittää helosania niihin, mutta ei kyllä juurikaan auttanut. Pinteleiden kanssa hiekan on käytännössä mahdotonta päästä sinne alle hiertämään, joten jospa nyt saataisiin niitä rupia pois. Rasmulla on kyllä ihan mahdottoman malliset takajalat, että sille ei istu mitkään takajalan jännesuojat kunnolla, joten se on varmasti ollut syynä hiertymiin. 

Löysin joskus jotain sata vuotta vanhoja kuvia Rasmusta ja nyt kun selasin niitä, niin onhan sillä niissäkin takasissa pintelit:




Mutta nyt kohta lähdetään Loimaalle Danskua katsomaan ja sitten mulle tuleekin varmaan siitä reissusta taas yksi postaus tehtäväksi... (Aika ruuhkaista mun luonnoksissa tällä hetkellä!)


2 kommenttia:

  1. Mullakin varmaan kymmenittäin luonnoksia, joita en saa koskaan julkaistua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sitten kun olis aikaa viimeistellä niitä, niin puolet asioista on jo vanhentuneita :D

      Poista