sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

100 000 katselukertaa!

Aikamoinen määrä ihmisiä on tänne blogiin vuosien saatossa tiensä löytänyt. Enemmän, kuin täällä Hämeenlinnassa on edes asukkaita! Tuntuu toisaalta aika hassulta sanoa, että "vuosien saatossa" - enhän mä ole pitänyt blogia kuin vasta hetken? Mutta tosiaan, siitä on yli neljä vuotta kun aloin tänne kirjoittamaan. Muistaako joku lukijoista vielä mistä tilanteesta lähdettiin? Vai onko jossain jäljellä enää aktiivisia lukijoita, jotka ovat edes niin pitkään seuranneet? Hatunnosto sinulle, joka tunnistat itsesi!


Ajattelinkin kysäistä jos teillä olisi jotain toivepostausta tämän "merkkipaalun" kunniaksi? Jotain aihetta mistä haluaisitte mun kirjoittavan, kysymyspostaus tms? Tällä hetkellä mulla on luonnoksissa muutama rästiin jäänyt teksti viime viikoilta, eli joka tapauksessa postaustahti tulee olemaan epätavallisen tiivis nyt tulevien viikkojen aikana. Lisäksi jos inspiraatio iskee niin muokkaan hieman ulkoasua, koska banneri ainakin on melkoisen talvinen, eikä IG gadget näytä toimivan tällä hetkellä. (Seuratkaa ihmeessä mua Instagramissa, jos ette vielä sitä tee: @heidi.alanko)

Ei mulla muuta, kiitos että jaksatte vielä seurata meidän kuulumisia, vaikka tuntuu, että blogit eivät enää niin pinnalla olekaan kuin muutama vuosi sitten :)

2 kommenttia:

  1. Itselläni nyt ei niinkään ole mitään postaus ideaa ole mutta ajattelin tulla kommentoimaan turhanpäiväistä ja kertoa että olen ollut enemmän kun tyytyväinen kun olet palannut blogaamisen pariin. Sinua pitkään jo Rasmuksen ajoilta asti seurannut. Tykkään sinun rauhallisen oloisesta työskentelystä ja kaikki näyttää tuntuvan niin helpolta ja vaivattomalta. Ja juu tiedän ettei se ole mutta jotenkin olemuksesi tämän kautta tulee sellainen :) Stemppiä jatkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Kiva kuulla että ulkopuolisen silmään näyttää eleettömältä ja rauhalliselta, koska siihen yritänkin aina pyrkiä. Itse tietysti huomaa vain ne kehitystä kaipaavat seikat omaa ratsastusta videolta katsoessa... :D

      Poista