lauantai 28. maaliskuuta 2015

3 vuotta Rasmun kanssa

Tänään tuli kuluneeksi kolme vuotta siitä kun Rasmu muutti Aulangolle, kauppakirjojen tekemisestä puolestaan on jo pari viikkoa yli tuon kolme vuotta. Hassua miten nopeasti aika menee! Muistan vielä ihan tarkasti sen päivän kun talutin uuden hevoseni koppiin Turun päässä ja paria tuntia myöhemmin tutustutin sen uuteen kotiinsa Hämeenlinnassa. Rasmu kotiutui nopeasti muuten, mutta meni kuukausia, ennen kuin se uskalsi kävellä alakentälle saamatta matkan varrella ainakin yhtä paniikkia, joka yleensä päättyi läheltä piti -tilanteeseen kun jouduin hyppäämään pois kyydistä, ettei heppa peruuttaisi järveen... Nykyään päästäään jo koko niemi ympäri ilman peruuttelemisia, metsään en ole tainnut yksin edes yrittää vähään aikaan kuin maasta käsin ;)

Ratsukkonakin ollaan kehitytty, ja tuttu, joka näki pari kuukautta sitten Rasmun ekaa kertaa sen jälkeen kun se oli mulle tullut, ei meinannut uskoa, että mulla on sama hevonen alla. Näytti kuulemma niin lihaksikkaalta (nyt on lähinnä läski... Heh). Kunnossa pitäminen onkin tärkeää nyt kun R alkaa jo ikääntyä, niin paikat eivät pääse siten hajoamaan. Onneksi tähänastiset klinikkakäynnit voi laskea yhden jalan kavioilla, eikä niitä toivottavasti ole lähiaikoina tulossa enempää.

Kokosin mun ja maailman parhaan lohikäärmeen tähänastisesta matkasta pienen videon, toivottavasti seuraavat kolme vuotta ovat yhtä muistorikkaita kuin kuluneet!

2 kommenttia:

  1. Ootte kyllä kehittyneet Rasmun kanssa ihan hirveesti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain on kai tässä muutamassa vuodessa tapahtunut kun ihan hirvitti käydä läpi noita vanhimpia videopätkiä.. :D

      Poista