maanantai 12. maaliskuuta 2012

Täysosuma!

Lauantaina auttelin vähän Aulangolla tallinteossa ja lähdettiin sitten suunnistamaan Turkuun katsomaan kahta hevosta ML Pédantista. Toinen oli Sallan kautta löydetty, -98 syntynyt KWPN-ruuna Aki Hannulalta ja toisen löysin itse hevostalli.netistä (-01 syntynyt pv-tamma). Kummatkin hepat oli mukavia tapauksia, mutta Akin Remos S vei kyllä sydämeni ihan täysin. Rasmu hyppää hyvällä tekniikalla käytännössä mitä vain, paitsi ulkoratojen avovettä isoissa luokissa. Sen takia sillä on kisattu "vain" 135cm luokkia. Aki muuttaa Saksaan kuun lopussa ja täytyy myöntää että tulihan tää vähän nopeasti, kun alunperin tarkoituksena oli hankkia hevonen vasta huhti-toukokuussa. Tarjosimme joka tapauksessa, ja tänään Aki hyväksyi tarjouksen! :) Nyt siis odotellaan että meneekö heppa keskiviikon taivutuskokeista läpi. Harmi vaan, että Rasmu on sen verran iso, ettei Danin kamoista kuin luultavasti vainsatulahuovat mahdu sille.. No, ompa taas jotain mihin tuhlata rahansa.

Kooste hevosten koeratsastuksista lauantailta:

2 kommenttia:

  1. Ai Rasmu tuli sulle, onnea uudesta hevosesta! :) Mitä itse joskus pari kertaa Rasmulla Pedantissa kerkisin hyppäämään niin tosi kiva heppa! Jäänkin jatkossa lueskelemaan tätä sun blogias! :)

    http://momoona.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! :) kuultiin Rasmusta meidän tallinpitäjän kautta ja ihastuin siihen heti koeratsastuksessa! Se on vaan jotenkin niin mun tyyinen heppa, vaikka totuttelemistahan tässä tuon edellisen "ponin" jälkeen riittää... Niin ja kiva että liityit lukijaks! :--)

    VastaaPoista