perjantai 8. helmikuuta 2013

Haaste!

Mulla on pari postausideaa korvan takana, joten jos saan jostain aikaa istahtaa koneelle rauhassa, niin saatte spesiaalimpaa luettavaa!
Ainiin, Rasmu komeilee muuten Ely-keskuksen jutussa Aulangosta! 

Sitten haasteeseen, jonka sain Handulta! Kiitos!

Tämän pienen haasteen tarkoitus on löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan heitä joilla on alle 200 lukijaa.

1.Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2.Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3.Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.

4.Heidän pitää valita 11 bloggaajaa joilla on alle 200 lukijaa.
5.Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
6.Ei takaisin haastamista.

1. Miksi aloitit bloggaamisen?
Tällä nimellä perustin blogin jo alkuvuodesta 2011, ei mitään hajua miksi. Ei oikein lähtenyt sujumaan ja unohdin salasanatkin sitten. Vuosi sitten kun alettiin ihan tosissaan etsimään hevosta, ajattelin, että nyt olisi oikeasti kirjoitettavaakin, joten jotenkin ihmeen kaupalla onnistuin muistamaan tämän tilin salasanan ja aloitin uudestaan.

2. Onko sinulla lemmikkejä?
Hevosta en laske lemmikiksi, joten ei. Sisko haluaisi kissan ja äiti irlanninsusikoiran, mutta kumpaakaan ei ole tulossa. Hevosessa on ihan tarpeeksi vaivaa ;)

3. Harrastuksia?
Tällä hetkellä ei varsinaisesti mitään ratsastuksen lisäksi. Jotainhan sitä pitäisi tehdä muutakin, jos meinaa kunnossa pysyä ja varmaan kun säät lämpenee, niin pakotan itseni kerta viikossa lenkille.
Ratsastuksen aloitin neljävuotiaana. Samoihin aikoihin kävin muutaman kerran satubaletissa, mutta se ei ollut se "mun juttu". Muistan miten itkin siellä, kun jännitti niin paljon se kun en tuntenut ketään. Baletin jälkeen kävin jossain jumpassa, jonka kautta sitten aloitin rytmisen voimistelun ala-asteella. Olin tosi notkea ja musta olisi voinut tulla hyväkin. Pääsin uuteen valmennusjoukkueeseen, joka kuitenkin hajosi kun koutsit lähti ennen kuin edes oltiin ehditty kilpailla. Siirryin showtanssiin, jota olisin jatkanut vielä sen parin vuoden jälkeenkin, ellei meillä olisi vaihtunut opettaja. Kokeilin jossain välissä myös yleisurheilua, mikä ei oikein napannut. Kuitenkin koko tämän ajan kävin säännöllisesti ratsastamassa. Eli voisin sanoa, että kaikkea on kokeiltu ja yksi todettu hyväksi.

4. Lempibiisi?
Inhoan tätä kysymystä, koska ei mulla ole yhtään "all time favouriteä". Kulutan paljon kaikenlaista musiikkia, mutta vain harvoja biisejä jaksan kuunnella kovin pitkään. Jonkun, jota nyt kuuntelen paljon, saatan skipata soittimessa puolen vuoden päästä. Tällä hetkellä popitan Imagine Dragonsia, Marina & The Diamondsia ja Macklemorea.







5. Oletko riippuvainen jostain?
Hmm... En tiedä. Puhelimestani? Mistä mä ilman sitä katsoisin kelloa tai tarkistaisin kesken tunnin mihin mormonit uskoo? Puhelin pelastaa tylsät hetket ja kulkee aina mukana. 

6. Onko tylsä haaste?
Ehei :)

7. Kuinka kauan olet blogannut?
Tuli jo sanottuakin, mutta vuoden aktiivisesti.

8. Ärsyttävin piirre ihmisessä?
Tää on paha. Kateus, sanoisin. Se saa ihmisistä ilkeitä. Puhutaan selän takana ja käyttäydytään muuten tyhmästi, vaikka ei syytä olisikaan. Tullaan sokeiksi omalle käytökselle ja ajatellaan mustavalkoisesti.

9. Nukkuminen vai syöminen?
Nukkuminen! Sitä oon ehtiny tehdä ihan liian vähän viime viikkojen aikana kun läksyt, kokeet ja muut kouluhommat on vieny kaiken ylimääräsen ajan.

10. Mottosi?
Apua, keksin joskus tosi hyvän, mutta nyt en kyllä muista... Harmi, etten kirjoittanut sitä mihinkään sillon...

11. Viimenen kysymys, mitä mielessä?
Että tässä alkaa tulla kohta kiire tallille... Onneksi on perjantai :)

Ja koska olen tylsä ja tosiaan mulla on jo vähän hoppu tallille, niin en nyt haasta ketään :s sorry mates! Lohikäärmeeni odottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti